vissza a főoldalra

 

 

 2015.03.27. 

Lelki és erkölcsi nyomor Skandináviában

Széles jó dolgukban már nem tudnak magukkal mit kezdeni a finnek, bizonyára ezért készítették el az új törvénytervezetet, mely szerint a névnek nem kell majd a nemet tükröznie. A javaslat alapján ezután a kisfiúk kaphatnak lány nevet, a kislányok pedig fiú nevet. Pár év, és Finnországban Henrik nevű kislányok és Anna nevű kisfiúk szaladgálhatnak a játszótereken.

Skandinávia amúgy is élen jár a nemi különbségek eltörlésében, Svédországban új szót vezettek be a semleges neműekre, egyes óvodákban már nem szabad megkülönböztetni a fiúkat és lányokat, nincsenek nemek, csak „barátok”. Előkerült a semleges nemű WC-k terve is, nehogy hátrányt szenvedjenek a transzneműek vagy azok, akik még nem bírták eldönteni nemi identitásukat. Bizonyos középiskolákban már van ugyanilyen okokból kifolyólag harmadik, semleges neműeknek fenntartott öltöző is.

Beteges, ahogy a liberális társadalmak képtelenek beletörődni a természet adta világba, és meg akarják változtatni a megváltoztathatatlant. Nem véletlenül hívta fel a figyelmet Ferenc pápa arra, hogy az anyagi nyomor mellett létezik lelki és erkölcsi értelemben vett nyomor is. Úgy látszik, a magas fokú anyagi jólétben utóbbiak sújtják Skandináviát.

 

MT