vissza a főoldalra

 

 

 2015.11.13. 

Soros György – a spekuláns

A kormányfő október utolsó péntekjén a Kossuth rádióban azt mondta, hogy a mostani migránsözönt segítik, ennek bizonyítéka, hogy tájékoztató kiadványokkal látják el a nemzetközi csempészbandák által szállított embereket. S hogy kik ezek, arra is megfelelt: Soros György neve vélhetően a legerősebb példa azok közül, akik mindent támogatnak, ami gyengíti a nemzetállamokat, és támogatnak mindent, ami megváltoztathatja a hagyományos európai életformát. Az aktivisták, akik segítik a migránsok vándorlását, akaratukon kívül is a nemzetközi embercsempész hálózat tagjai lettek. Orbán tervének lényege a nemzeti határok megőrzése, amiben a migránsok képezik az akadályt. A mi tervünk a migránsok megsegítését célozza meg, amiben a nemzeti határok képeznek akadályt – válaszolta erre Soros, és hosszabb értekezést tett közzé a kérdésről a Médiumon. Lehetnénk vele jóindulatúak, gondolhatnánk, hogy téved. De nem. Soros György nem téved. Soros György hazudik, amikor a II. világháború utáni Európa belső menekülthullámait állítja párhuzamba a mostani migrációs válsággal.

És amikor azt követeli, hogy a globalizáció pusztításai miatt részben földönfutóvá tett, valamint az ugyancsak globalizációs gazdasági célok érdekében indított háborúk sújtotta országokból menekülőket korlátlanul fogadja be Európa, már szándékosan rombol. A kettőnek ugyanis semmi köze nincs egymáshoz. Más ma a helyzet. Miről van ma szó? Arról, hogy Európa, ez a gazdasági válságban lévő földrész nem bírja már elviselni a Soros-féle ragadozók tömegének kártételeit. Egy-egy nemzetállam még fel tudott lépni a nemzetközi pénzügyi briganti, Soros György ellen, akit korábban kitiltottak fél Ázsiából, előtte pedig Angliában lett közutálat tárgya spekulációi miatt. Sorosnak nálunk is lebukott az egyik cége, mint az OTP elleni tőzsdetámadás kivitelezője. Soros még a 90-es évek elején több mint 10 milliárd dollár értékben shortolta az angol fontot, vagyis annak gyengülésére játszott. Sorosról perverz hajlamú emberek azt terjesztik, hogy filantróp. De van súlyosabb állítás is, állítólag magyar. Tény, hogy 1930-ban született Budapesten Schwartz Györgyként. A budapesti születésű amerikai devizaspekuláns, befektető, becslések szerint 11-20 milliárd dollár vagyonnal rendelkezik és a Forbes listáján a 29. leggazdagabb amerikai. Rendszeresen megsérti a piacbefolyásolás tilalmára vonatkozó előírásokat. Soros dán és svéd devizákkal fedezett derivatív ügyletekkel indított támadást más valuta ellen is luxemburgi bankok segítségét használva és mellesleg megsértve az EU tagállamai által aláírt Basel 2 egyezményt, mely szigorúan tiltja az ilyen ügyleteket. Egy országnak sem kellene tovább tűrnie a Soros György és Marc Rich-féle tőzsdecápák tevékenységét, amelynek belátható időn belül a világgazdaság teljes összeomlása lesz úgyis a következménye. Ma a világban megtermelt javak 50%-át mindössze 1%-nyian birtokolják. Jól sáfárkodnak irdatlan vagyonukkal? Egy frászt! A bolsevizmusban gyökerező liberalizmusba átbábozódottak felelősek az egész európai fejlődés eltorzulásáért, benne a magyarért. A kulturális marxisták, a Frankfurti iskola Lukács Györgyén nevelkedettek, a nyílt társadalom hívei Soros vágyálmaival együtt megbuktak, mert lelepleződtek. Az, hogy ma a Nyugat nincs biztos erkölcsi fölényben a keleti autokráciákkal szemben, az éppen a Soros György féléknek róható fel. Én nem azt mondom, hogy Orbán tévedhetetlen vagy hogy soha sem hibázott, hanem hogy most az egyetlen pozícióban lévő, felelősen gondolkodó kormányfő a vén földrészen, éppen ezért az ellene folytatott hadjárat nemcsak ellene, hanem az egyetemes európai értékek, benne a magyar történelem a magyar nép ellen irányul. Aki ezt nem veszi észre, vak.

Május végén az angol Roger Scruton konzervatív filozófus a Magyar Tudományos Akadémián tartott előadását követően a Soros-hálózatnak tudta be, hogy hazánk fasizálódásáról olvasni világszerte.

Az pedig közismert, sőt bizonyítást nyert, hogy Soros György szponzorálja az Orbán-kormány utcai ellenzékéhez tartozó olyan lobbicsoportokat, mint a Patent Egyesület, a Mona Alapítvány, a Háttér Társaság a Melegekért stb., sőt a Norvég Civil Támogatási Alapból is több millió euró Soros-közelieknek jutott.

 

czyla