vissza a főoldalra

 

 

 2015.11.20. 

BOTRÁNY! BOTRÁNY!
Háromszor is BOTRÁNY!

A Bajnai Gordon párti Szabó Tímea, (tudják, az ő kedves volt(?) férje a jobbikos fickó). Tehát a jobbikos kapcsolattal bírt vagy bíró Szabó és a jobbikos Dúró azon tanakodának, mivel is kerülhetnének be a tévébe. Erősen törték a buksijukat, majd Szelényi Zsuzsa legott a homlokára csapott és kipattant belőle az ötlet: GYERMEKSZEGÉNYSÉG. Bizottság elé vitték az ügyet, ott meg le lettek szavazva.

Ezért aztán a Bajnai Gordon görlök kiverték a hisztit, mire Harrach Péter a szájával bemutatott. Kideríthetetlen, hogy azt mutatta-e az ajkait csücsörítve a honatya, hogy pszt, vagy egy puszit dobott Tímeának. Elég az hozzá, hogy Kálmán Olga domina és Tímea honanya puszinak vette, s ettől Tímea saját bevallása szerint egy hátast dobott. Mondjuk bizarr dolog egy bizottsági ülésen, de kezdetnek nem rossz (valaki kuncogott és azt súgta, megdönteni Hajnal Tímeát).

Sírtak-ríttak a Gordon görlök, oda a nagy ötlet, ám akkor a Lajos lapjában rendeltek egy felháborodásos cikket, Körmendy mami megírta, amit eddig senki nem tudott, hogy puszit dobni, SÉRTÉS! Ha egy férfi dobja a puszit egy nőnek, MÉG NAGYOBB SÉRTÉS!

Ha ez így van, akkor a feszültséget oldandó dobjon puszit Szabó Tímeának legközelebb az Ungár Klára.

 

Cz.