vissza a főoldalra

 

 

 2015.10.02. 

 

 

 

 

BÉLJÓSOK, PRIMITÍVEK, BALFÉKEK

Identitásválság. A legtöbbet hangoztatott szó, amennyiben a balliberális kerül a boncasztalra. A baloldalnak az említett kifejezéssel való hírbehozása kapitális tévedés, mert ami nincs, annak identitása sincs, no pláne válsága. Milliárdos tolvajok, szerencselovagok, a magyar nemzettel permanens háborúban állók, a 301-es parcellát szinte kizárólag munkásokkal megtöltők, a padláslesöprők, a parasztság esküdt ellenségei, zsidó gyökerű moszkoviták, enervált, jellemtelen ávósok liberálissá átbucskázott utódainak erőszakosaiból akarnak modern baloldali vezetőt kiizzadni. Igény persze, ahogy mondani szokták, lenne egy valóságos baloldalra, egy hiteles vezetőre, akinek irányításával korrekt váltópártja lehetne az MSZP a polgári jobboldalnak. De amennyiben a dolgot magát nézzük, ilyen személy momentán a látótérben nincs! Abban az esetben, ha szubminimális mértékben (egy kormányzó erőhöz méltó és szükséges tömeget véve alapul) mégis mutatkozik efféle, az arat, mint Tóth Jóska Angyalföldön.

Ezt állítja F., aki mikrokörnyezete miatt marad inkognitóban, nem akar családi perpatvart. Ma, hétfőn már nyilvános az MSZP vasárnapi önkormányzati választási eredménye. Több mint 60 százalékos támogatást szerzett Varga Zsanett, az MSZP és a helyi Lokálpatrióták Egyesületének közös jelöltje a Budapest XIII. kerületében tartott időközi választáson, mely eredmény mellé szükséges odatenni, hogy a Fidesz itt nem indított önálló jelöltet, hanem a KDNP-s Tősér Sándort támogatta. Ő a szavazatoknak 20 százalékát tudta összegyűjteni. Az LMP és a Jobbik is lemaradt, mint a borravaló. Nem elégedett?

 Hagyja már! Hiába könyvelhet el az MSZP helyben egy kis nyereményt, ha az a közvélekedés róluk, hogy vagy nem sikerül felismerniük a valóságos helyzetet vagy az internacionalizmusuk tartja őket távol a haza érdekvédelmétől. Nézze meg, akár az MSZP-t, akár a többit. Egy ilyen, a nemzet számára fontos kérdésben, mint a migrációs elözönlés a többi ellenzéki párttal együtt a sárga földig leszerepeltek. Amikor Orbán Viktor a bevándorlók nyomában érkező veszélyről beszélt, akkor azt a teljes ellenzék álproblémának minősítette. Mikor már Orbán előrelátása bizonyságot nyert, akkor a magát baloldalinak tudó ellenzék a magyarok helyett a migránsok mellé állt.

 A párt valamikori „APRÓ” problémája pedig, amelyet Gyurcsány személyesített meg, nem látszik múlni?

 Ellenkezőleg, a probléma dagad, mert eredményt Gyurcsányék nem tudnak felmutatni, hiszen a rombolásban érdekeltek. Azonkívül van egy kitapintható ellenszenv is irányukban, azokban a körökben, akik közelről látták, hogyan verték szét az MSZP-t a Gyurcsányisták. Ezért aztán hiába állította sorba a DK a teljes tagságát a Kossuth téren, mikor a lipóciai polgárok a pozsonyi úti presszókban azt állapították meg, most már kívülről is látszik, mennyire fáj a hatalomra Gyurcsány foga. (Tudniillik kissé felpuffadt képpel kezelt a tagsággal Gyurcsány, a puszi elmaradt, és Klára azt a magyarázatot adta, fáj a foga a Ferinek.)

 Hogyhogy a DK és az Együtt által szervezett tüntetéseken ilyen kevés ember jelenik meg? Annak ellenére stagnálnak, hogy minden kis létszámú megmozdulásuk előtt, úgy ellenzéki orgánumaikban, mint a közszolgálati és egyéb csatornákon is toborozhatnak?

 Látható, hogy annak az álbaloldali megjelenésnek és hangnak, amely Gyurcsány Ferenc vagy Juhász Péter fizimiskájából lejön, vagy amit a szájukból hallunk, minden ellenkező híresztelés ellenére, nincs tábora.  

Mégis mit kellene tenniük, hogy vigyék valamire?  

Azt biztosan nem, amit most hirdetnek, hogy Közel-Kelet és Afrika migránsainak rajtunk átgázoló csordájára költsük minden pénzünket.  

Hol van Ron Werber a tanácsadó?

 Béljóslás folyik, százfelé vannak szakadva. Ráadásul olyan hülyeségeket vizionál némelyikük megoldásként, mint az Európai Egyesült Államok gondolata. Plusz azt hiszik, a nácizás mindenre orvosság.

 Nincs egy normális megjelenésű, hatni tudó, hiteles emberük?

 Primitívek, ha felbukkanna ilyen közöttük, azt elűznék!

 

czyla