vissza a főoldalra

 

 

 2015.10.16. 

Ha a pofátlanság növesztene

A Demokratikus Koalíció raklap finomságú képviselője, Vadai Ágnes úgy fogalmazott: újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy rendfenntartók „ok és előzetes figyelmeztetés nélkül támadtak a »Thank you Hungary«-t skandáló” emberekre. Kijelentette, hogy újságírói beszámolók szerint a „TEk-esek minden ok nélkül vertek meg brutálisan menekülteket és újságírókat”.

A tények ezzel szemben azt mutatják, hogy a magyar határt védők ellen egy szervezett akció keretében indítottak támadást, amelyet a magyar határt védő szervek sikerrel hárítottak.

Ha a pofátlanság növesztene, Gyurcsányék ülve nyalnák a Holdat. A szemkilövetők a magyar határt védő rendfenntartó erőkkel szemben vizsgálóbizottságosdit szeretnének játszani. Szánalmas. Sajnos, hogy a 2006 őszén elkövetett tetteik megtorolatlanul maradtak. Ez pedig veszélyes. A 2006-ban magyar emberek ellen megrendezett vérfürdő kiötlői nem véletlenül tettek fel mindent egy lapra a forradalom és szabadságharc ötvenedik évfordulóján. A bolsevikok régi módszerével operáltak. Ez pedig a megfélemlítésnek mint eszközének a bevetése. Egy korabeli rádióhírben beszámoltak arról, hogy idegen nyelven beszélő katonákat vetettek be a magyarok ellen. Kilenc évvel a 2006 őszén államilag végrehajtott erősen megtorlásszagú akció után a szemkilövetésekhez vezető cselekmények elrendelői háborítatlanul köztünk élnek, hajuk szála sem görbült, annak ellenére, hogy a terhelő bizonyítékok többek szerint fellelhetők az ügyészség aktái között. A Demokratikus Koalíciót egy olyan ember vezeti, akinek gazdasági ügyekben azért nem kell félnie az elszámoltatástól, mert elég sokáig volt hatalmon ahhoz, hogy több mint gyanús ügyletei elévült jelzéssel ad acta kerüljenek. A Demokratikus Koalíciót egy olyan ember vezeti, akinek regnálása alatt magyar emberek állami terror áldozataivá váltak. Ez tény, mégpedig olyan tény, mely bírósági okiratokkal alátámasztható, tudniillik eddig csaknem 300 millió forintos kártérítést ítéltek meg a bíróságok a 2006-os terror áldozatainak. És úgy tudjuk, hogy még jelenleg is több kártérítési per van folyamatban.

Gyurcsányék pofátlan hazudozásukat folytatják a román határra tervezett zár építése kapcsán is. Azt állítja Kerék Bárczás Szabolcs, hogy a romániai magyarok szabad mozgását akadályozza a kerítés.

Ad 1. A Romániából jövő magyarok kijelölt határátkelőhelyeken, úti okmányokkal lépik át a határt, így számukra nem változik semmi.

Ad 2. Akik 2002-ben 23 millió Románia felől beözönlő munkavállalót akartak távol tartani a magyar határtól, 2004. december 5-én pedig a határon túl élő magyaroknak adandó állampolgárság ellen voltak, azok ne merjék még szájukra sem venni az erdélyi magyarok ügyét. Azok kussoljanak, mert pont ők azok, akik mindig mindent kizárólag politikai haszonszerzésből tesznek.

Ad 3. Kár a gőzért, fel vannak ismerve. Beöltözött már Gyurcsány panellakónak Miskolcon, most meg migránsvédő ruhát öltött magára, miközben még mindig egy zsidó tulajdonostól elkonfiskált ingatlanban terpeszkedik.

 

Cz.