vissza a főoldalra

 

 

 2016.08.05. 

Aranyvirágok a liberálbolsevizmus fáján

Okos Kata postája

 Mit tegyünk, hogy visszavegyük? Mármint a hatalmat. Végre-valahára.

Kérdezi a cimbiket drága Bolgár úr a részben Bnai Brith tulajdonolta Klubrádióban nap mint nap, növekvő aggodalommal a hangjában. Hiába.

Megette már elvtársaival együtt kenyerünk javát, eljárt felette is az idő. Elfelejtette. Mi nem. Amikor a Bolgár-kertészet és a liberálbolsevizmus virágzott, nemcsak a lenini sto gyélaty, de megvolt nekik például az Okos Kata is. Postásként.

Bolgár úr, ne görcsöljön, forduljon! Okos Katához, bátran.

Ettől a levelező rovattól annak idején azonnal iránymutató választ kapott még az egyszeri prosti is, aki önhöz hasonlóan aggódva kérdezte: mit tegyek? Akárhova megyek lekurváznak. Okos Kata válasza: ne járjon olyan társaságba, ahol felismerik.

 *

 Alvilág és alvilág

 Amikor a (szabad) demokraták ellenzékbe szorulnak, a kormánypárti politikus bemártásában határ a Mariana-árok mélye. Bárkit bemártani, alap nélkül a legkifizetődőbb. A bemártott kormánypárti úgysem megy bíróságra, ő ott csak égetné magát, mert a rágalmazó bűnöző. Ma nincs ellenzék, csak párbajképtelen ellenfél.

Hajthatatlan ellenség.

A megvásárolt újságíró meg „független”. Naná, majd buzogány.

Ő csak kérdez. Mindig ugyanazt. Minden „független” szó szerint teljesíti, amit Laborc elvtárs (aki Gyurcsány titkosszolgája volt) annak idején kért a társaságába tartozó bűnözőtől. Aki az alvilág császára volt. Rágalmazz! Bármi jó, súgta a Laborc-direktíva: K und K. Kábítószer und korrupció, kupleráj und kiskorú.

 *

A társadalom legalja

 A liberálbolsi újságíró a társadalom legalja, mondta volt Csurka István. A Népszabadság e felismerés helyességét 100%-osan bizonyítja.

„Egyik befolyásos forrásunk szerint Portik a nagy port kavaró vallomásával szinte bebetonozta a minisztert a posztján”, akit azért nem lehet elmozdítani, mert akkor azt a látszatot keltenék, mintha alapja lenne a vádaknak – írja Csuhaj Ildikó.

A kormányinfóra járó egyik befolyásos újságíró szerint azonban a népszabadságos Csuhaj Ildikó és a nemzetes Szerető Szabolcs szívélyes viszonyából származó hírek valódisága legalábbis kérdéses.

Nem azért nem lehet elmozdítani a minisztert véletlenül a posztjáról, mert Csuhaj Ildikó hazudik, mint a vízfolyás?

 *

A Korda-kör

 A bűnöző nem szívbajos. Tasnádi Péter maffiás tevékenység, súlyos testi sértés, gyilkossági kísérlet, önbíráskodás és a fene tudja még mi mindenféle vád alapján bevarrt bűnözőnek az 1998-ban alakult jobboldali kormány több politikusa azért lett a céltáblája, mert eljártak ellene. Ezt ő be is vallotta.

Egy-egy tárgyalás után leste szavait a liberális sajtó és szorgalmasan jegyezte mondatait arról, hogy ő ártatlan, csupán azért ül, mert zavarta a hatalmat az általa kitalált Korda-kör, amelybe a szocialista párt és az SZDSZ politikusai, parlamenti képviselői és pártelitje tartozott. Tasnádi nyíltan vállalta, hogy jó politikai kapcsolatokat ápol a baloldal krémjével, sőt azt állította, az MSZP-t és az SZDSZ-t is ő juttatta hatalomra. A Korda kör.

Tasnádi Péter szerint a kör ő és Csintalan Sándor akkor MSZP-s politikus szervezésében alakult Korda György táncdalénekes panzióként is működő villájában. Az összejövetelek rendszeresek voltak, a balliberális politikusok és holdudvaruk tagjai vettek rajta részt, s a fő téma az akkori Orbán-kormány elleni politika összehangolása volt.

Tasnádi a bíróságon és nyilatkozataiban rendre az ellene való eljárás miatt szidta Pintér Sándort és a Fideszt, és könyvében a „Fidesz börtönében” kifejezést használta.

Portikot azonban vagy kitanították Gyurcsányék, elsősorban Laborc, vagy magától is rájött, nem panaszkodni kell. Politikai megrendelésre rágalmazni kifizetődőbb. Jellemző, hogy 1992-ben és 1999-ben folytattak nagyszabású akciókat az alvilág ellen, ekkor gyűjtötték be Prisztás Józsefet, Döcher Györgyöt, Lovas Pétert, Haris Sándort, Csobolya Attilát és Száva Lajost is. Azóta Prisztást, Döchert megölték, néhányan visszavonultak, Portikék ellen jelenleg büntetőeljárás folyik.

A Korda körben háromhetente találkozott többek között Hack Péter (SZDSZ), Csintalan Sándor (MSZP), Juszt László újságíró, Aczél Endre újságíró, Schmuck Andor (MSZP), Karl Imre (MSZP), Bognár Péter ügyvéd, Erős János bankár és Vincze Béla MSZP közeli vállalkozó.

Tasnádit 1999-ben letartóztatták, 2000 augusztusában, egy évvel letartóztatása után több közéleti személyiség, sportolók, művészek és üzletfelek nyílt levelet fogalmaztak Orbán Péterhez, az akkori országos rendőrfőkapitányhoz, amelyben döbbenetüket fejezték ki a barátjuk, Tasnádi Péter ellen folyó eljárás miatt. Szerintük a vállalkozó korrekt üzleti partner és törvénytisztelő állampolgár. Tasnádi Péter úgy él és viselkedik, ahogy a művelt világban általában élnek az üzleti életben is sikeres értelmiségiek. A levél aláírói többek között: Szikinger István alkotmányjogász – Tasnádi első számú védője –, Kende Péter író, Lagzi Lajcsi, Zámbó Jimmy, Korda György és Balázs Klári énekesek, a Pa-dö-dő mindkét tagja, Frölich Róbert főrabbi, Zoltai Gusztáv, a budapesti zsidó hitközség igazgatója és mások.

Nem mellékesen az előzetes letartóztatásban lévő Tasnádi Péter pert nyert Orbán Péter országos rendőrfőkapitánnyal szemben. A Pesti Központi Kerületi Bíróság első fokon úgy látta: Orbán Péter a tévében megsértette Tasnádi jó hírnevét! Ennyit a bíróságról, jó, nem?

Mint látható a balliberális elit imádta Tasnádit, ő sem volt hálátlan, amikor elsőfokú ítéletének kihirdetése után kiengedték az előzetesből nem mulasztotta el üdvözölni a frissen megalakult MSZP–SZDSZ-koalíciót és elmondta: az SZDSZ-re adta voksát és a börtönben minden rabot az MSZP támogatására buzdított, mert e két párt koalíciójától lehet várni, hogy a demokratikus jogokat tisztelő, szakértő kormány jöjjön létre.

 

czyla