vissza a főoldalra

 

 

 2016.02.12. 

SGYP
Soros György Pártja

Soros György cca. 8 millió dollárt tett Hillary Clinton kampányába. Hillary Clinton és Bill Clinton alapítványa annak idején sok ezer dollárral támogatta Bajnai buliját, amelyet megörökölt Szigetvári. A Soros Alapítvány az Eötvös Károly Intézet alapítója, és a TASZ támogatója. Az Eötvös Károly Intézet vezetője Majtényi, a Krétakör teveszájú versenyzője, tollamat szarba mártom, s ideírom: Gulyás Márton*. 2012-ben 35 millió forintot kapott egy Soros által finanszírozott alapítványtól. Ez az Krétakör nevű izé a Fidesz-székház ablakába 2013-ban monitorokat dobálók mögött működött. A székházba betörőket támogatók a Krétakör alapítványi bankszámlájára utalhatták a csoportosan támadó anarchistáknak szánt adományokat.

A TASZ és a – Soros Alapítvány által létrehozott – Eötvös Károly Intézet a HV 2013-ban készült összeállítása szerint bevételeinek 74, illetve 57 százalékát Soros Györgytől kapta. Soros migránsbarát, a Hívatlanul Hálózat tagjai szintén. Ők aktívan részt vettek a kormány„menekültellenességet szító” plakátjainak megrongálásában. Ha hozzávesszük még a Norvég Alapot, akkor a kör bezárult. Ez a kör a Krétakör. Őket kábé semennyire sem érdekli a pedagógusok bér- vagy krétaproblémája. Őket egy dolog érdekli: legyen felfordulás. A zavarosban szeretnének halászni. Mentoruk és szponzoruk, Soros épp a minap fejtette ki fájdalmát a New York Reivew of Booksban arról, milyen nagy problémát jelent nekik az a tény, hogy 2014-ben nem sikerült leváltani Orbán kormányát, és 2018-ra sem rózsásak a kilátásaik. Ezért aztán rárepülnek mindenre, ami mozog. Az öreg taknyos varnyú nem ismeri a tiszta játékot. De mi megsúgjuk neki, van más módszer is: egy szigorúan titkos orosz szisztéma, pártot kell alakítani, mondjuk Soros elnökletével, és el kell indulni a választásokon. A civil álarcokat otthon lehet hagyni.

A pedagógusokat, de legfőképp a gyerekeinket meg hagyják békén.

Az oktatás nemcsak a pedagógusok ügye, hanem közügy, a magyar társadalom ügye – áll a pedagógusok sztrájkbizottságának felhívásában. 25 pontos követelésüknek akarnak érvényt szerezni. De miért hagyják, hogy közéjük furakodjanak illetéktelenek és alkalmatlanok?

 

*Azért merjük idézni a profán szavakat, mert az eredeti sírversben „elsiratott személy” tevékenységét, ép oly jól jellemzik, mint késői, de annál haszontalanabb szellemi utódjáét.