vissza a főoldalra

 

 

 2016.06.24. 

Gyurcsány mindenkit legázol, egyeduralomra tör

Gyurcsány így üzent az ellenzéknek: Ez volt a sunyi MSZP utolsó dobása, az MSZP-nek buknia kell, hatalmas pofont kevertek le a választók az MSZP-nek, a szocialisták ocsmányul felrúgták a megállapodást: képtelenek akár csak egyszer az életben korrekt módon viselkedni, az MSZP örökre elásta magát, sunyi, aljas, az összefogás kerékkötője, a választókat hülyének nézi, álszentül sopánkodik, pedig egyértelmű, ő a hunyó, botot dugott az összefogás küllői közé, az MSZP ocsmányul lebőgött. Hont András vagy Ceglédi Zoltán félremagyarázók. (Ők nem Gyurcsány-hívők.) Lassú tempó, politikai kulturálatlanság lendület nélküliség ambícióhiány jellemzi a rommá vert MSZP-t. Magyarország nem tisztességes ország, Tóbiás József fejezze be a kudarcos politizálást és nézzen valami civil állás után, mennie kell, mert áruló, erőtlen, pancser vezető. A sunyi, kollaboráns MSZP-t nem érdemes támogatni. Az MSZP és Tóbiásék nem a megoldás, hanem a probléma részei. Minden tisztességes ember ennek tudatában készüljön 2018-ra!

Gyurcsányék gerillamédiájukkal állnak bele a harcba.

Velük kellene győzni 2 év múlva?

Kétségbeejtő szellemi állapotban, belharcoktól terhelten várja a demokratikus ellenzék az alig 2 év múlva esedékes választásokat.

Félidő van, ne áltassuk magunkat: ha rajtunk múlik, akkor rajtunk kívül mindenki megy a levesbe, ígéri Gyurcsány gerillamédiája. Momentán lehülyéz mindenkit, aki nem fogadja el, hogy egy csak egy legény van talpon a vidéken, és ez Gyurcsány.

Összefogás á la Gyurcsány.

Az MSZP, a fő ellenség, a retro baloldali párt hosszú évek óta gúzsba kötve vegetál. A bázisát egyetlen árva lélekkel nem tudta növelni. Hogy még életben van, azt leginkább a Horn Gyula óta megszokásból az MSZP-re szavazó kemény magnak köszönheti.

Ez a bázis a biológia vastörvényei miatt egyre csak apad, bővülésre pedig a jelenlegi arcokkal semmi esély. Az MSZP stílusa, víziótlansága, dögunalmas hivatalnoknyelve taszítja a fiatalokat. Tóbiás József és Lukács Zoltán külsejét ócsárolja, leszólja, lenézi, az öreg szocikat és az egész pártot megalázza, vérig sérti.

De odaken az Együttnek is.

A hűtlen Bajnai Gordonnal indult Együttből egy hatalmas csalódás lett mára. A 2014-es bukta után Bajnai faképnél hagyta a sajátjait, azóta Szigetvári Viktor vezeti a pártot – az enyészetbe. Az Együtt nevű pártocska egyetlen megkülönböztető jele mára az lett, hogy mindenkitől KÜLÖN áll.

Szigetváriék ráadásul az SZDSZ legrosszabb hagyományait követve, minél kisebbek és kudarcosabbak, annál arrogánsabbak és pökhendibbek. Ennek hátterében forrásaink szerint az áll, hogy az amerikai szponzorok ultimátumot adtak a pártvezetésnek: év végére vagy tartósan 5% fölött produkál a párt, vagy kiszállnak az Együtt támogatásából. Szigetváriék ezért egyre elkeseredettebben ütik a konkurenciát, hiszen csak tőlük remélik pótolni a hiányzó százalékokat. Az Istennek nem bírnak rájönni, hogy kisebb arccal, nagyobb szerénységgel többre mentek volna – de vélhetően ez a vonat már elment.

A Párbeszéd Magyarországért-ot is egy füst alatt elintézi, mondván a PM az egyetlen párt (a Kétfarkú Kutya mellett), amelyik egy ideje munkamentes ingyenpénzzel kampányol, de így sem bírnak mérhető tartományba emelkedni. Úgy látszik, besokalltak már a választók az émelyítő demagógiából. Nem hiszik el egy tartósan 0 százalékos pártnak, hogy valaha érdemi befolyása lesz bármire is. Nagy meglepetésre már nem számíthatnak Szabó Tímeáék – ez a párt bizony megy a levesbe.

A Liberálisok nevű képződményből sem lett semmi. A szorgalom terén kihívásokkal küszködő Fodor Gábor vezetésével eleve halálra ítélt vállalkozás volt bármilyen pártot alapítani. A pártocska még 2 évig eléldegél az állami támogatásból, utána vége a dalnak.

Az LMP már 2014-ben is cipőkanállal került be a Parlamentbe, ezen az úton továbbmenve a bukás vár rájuk.

Gyurcsány Ferenc pártja, saját lapja szerint stabilan bővül, ádázan kompromisszummentes, átveheti a vezetést az ellenzéki oldalon.

Feladat van, az MSZP mögött álló gazdasági maffiát elsöpörni, mert mint írja a gyurcsányi gerillamédia, a Puchokkal, Bajákkal, Boldvaikkal nem lehet soha egy tisztességes országot építeni.

Belerúg Gyurcsány lapja a ballib megmondó emberekbe is, akik egy része gyávaságból, fantáziátlanságból, a közhangulatnak való kényszerű megfelelésből papagájkommandóként büfizi vissza Gyurcsány-ellenes szólamait. Ők felvilágosító munka helyett inkább sötétségben és fóbiák hálójában tartják az embereket. Nyilván nem érdekük, hogy a rendszer megbukjon, hisz annak haszonélvezői.

Szigetvári Viktor válasza Gyurcsánynak: Immár a személyeskedő lejáratáson túl a hazugság útjára is léptek.

Gyurcsány Ferenc pártja azt állítja az Együttről, hogy amerikai pénzből működik. („Forrásaink szerint az áll, hogy az amerikai szponzorok ultimátumot adtak a pártvezetésnek.”) Gondolom, néhány hét, és Gréczy Zsolt Soros-bérencezni is fogja azt az Együttöt. Szomorú fejlemény.

Úgy látszik kétszáz valahány dunaújvárosi szavazat után a DK és Gyurcsány Ferenc nem érti, hogy az élni és élni hagyni alapelvének tisztelete nélkül nem lesz győzelem.

Tegnap Szegeden a volt miniszterelnök elmondta, csak a DK az egyetlen, igazi ellenzéki párt. Szavaikból, blogjaikból az látszik, ők úgy hiszik, lesz olyan, hogy csak a DK fog létezni, sőt az volna jó.

 

Cz.