vissza a főoldalra

 

 

 2016.05.13. 

Mi minden egy kisvasút

A kisvasút maga a lokálpatriotizmus, ami a globalisták számára maga az üldözendő gondolat. Mennyi munkát fektettek be, milyen attraktívan pusztítottak mindent, ami érték, és mégis kudarcot vallottak. Hiába, nem tudják kitörölni a szülőföld fontosságának gondolatát egy normális ember fejéből szívéből.

Miért akarja Orbán a kisvasutat, miért akart egy olyan kis település számára, mint Felcsút stadiont? Nem arról van szó, hogy a globalistáknak ez egyszerűen nem fér a fejébe. Tudják ők, miért akarnak mindent eltörölni, amit csak Orbánék létrehoztak. Tudják ők, miért utálnak mindent ami a magyaroknak fontos. Tudják ők, miért akarják feleslegesnek, elavultnak nevetségesnek bemutatni a családot, a vallást és a hazát pedig meghaladottnak.

Dühöngenek, hogy meri magára vonni a nagy hatalmú homo lobbi haragját? Fenekednek ellene erővel és minden eszközzel. Illiberalizmus, unortodoxia. Tűrhetetlen, raccsolják. Azt mondják Orbán veszélyes. Még a saját think-tankja sem érti, azt hiszik, sőt kommunikálják is (hétfő este ATV), van egy két számukra sem érthető ártalmatlan mániája. Miért nem nézik el neki ezt az ellenzékbe szorultak. Például a kisvasutat.

Mert veszélyes üzenetet hordoz a globalista elit számára: hiába a világ minden pénze – a szülőföld gondolata és a származás fontossága idővel mindig felszínre tör. Olyan egyszerű formában, mint a hatalomban lévő politikus részéről a szülőfalu számára tett gesztus.

Mi a szülőföld? Nekünk identitásunk alapja, nekik eltörlendő atavizmus. A liberálbolsi ellenzék azért tüntet, mert Orbán Viktort nemcsak itthon de Európában is követésre méltónak találják politikusok, akiknek hazaszeretete talonba teszi, talán örökre, a globalizmusba ájult, diktatórikus rendszerek kizárólagosságát.

 

czyla