vissza a főoldalra

 

 

 2018.01.17. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 2018-as 3. száma!

A tartalomból:

 Märle Tamás :Drakula visszatért

Gondoltuk, amikor a román miniszterelnök úgy nyilatkozott: aki kiteszi valahova a székely zászlót, az lógni fog! Ezen kijelentésével a „nagy elődökre” emlékeztetett bennünket Mihai Tudose, elsősorban karós Vladra. A Bram Stoker által Drakulává formált Vlad Tepes ugyanis köpönyegforgatása mellett brutálisnál brutálisabb módszerekkel történt kivégzéseiről vált hírhedtté. Élve karóba húzatás, testcsonkítás, nyúzatás és lefejezés: több tízezer ember efféle halálában lelte örömét a román fejedelem. Aztán eszünkbe jutott a Románia-szerte számos szoborral bíró „nemzeti hős”, Avram Iancu is, aki 1848-ban több mint tízezer fegyvertelen magyart mészárolt le szabadcsapataival, Dél-Erdélyben falvak sokasága néptelenedett és magyartalanodott el tevékenysége következtében. Az erdélyi falvakat leromboló Ceausescut ugyancsak nem hagyhatjuk ki a sorból. És akkor itt következik Mihai Tudose, aki meghallván, hogy a három erdélyi magyar párt közösen lépett fel az autonómia mellett, kijelentette, hogy elzárkózik minden vitától, tárgyalástól, majd halálosan megfenyegette a magyarságot. Időről időre kritika éri a hazai kormányt a megromlott magyar–román kapcsolatokért ellenzéki oldalról, de lehet ezekkel egyáltalán jó kapcsolatot ápolni?

CSURKA ISTVÁN :A HOLDING

A Jobbik története kreatúratörténet. A sorsa is az lesz, mint a felismert kreatúráké. Egyszer bekövetkezik majd, akkor, amikor a becsapott, jó szándékú tömeg, látva a parlamenti frakció feleslegességét és jólétét, felismeri a maga becsapottságát, szörnyű bosszúval ront rá Vonára és a többire. Több csomag zsebkendőt kell maguknál tartaniuk, annyiszor fogják leköpni őket. Van a magyar választásokban egy ismeretlen tényező, amely emel és süllyeszt. Ennek a működéséről egyelőre senkinek sincs fogalma.

 SOROS SZŐRÖS KEZE AZ OLAFBAN

Az Óperencián innen és túl a Sorosnak dolgozók, a brüsszeliták, a látható és a láthatatlan irányítók, a minden szabályt és erkölcsöt elutasító gazemberek, akikben az Orbán elleni gyűlölet lángja igen magasan lobog, semmitől sem riadnak vissza, minden hazugságot, rágalmat bevetnek. Mert nincs az a bíróság, amely a választásokig hátralévő időben igazságot szolgáltatna. Be ne dőljünk nekik!

 „Amíg én vagyok Magyarország miniszterelnöke, és itt állhatok, addig a kerítés a déli határon is állni fog” – mondta a parlamentben Orbán Viktor.

Az ellenzék persze Soros Györgynek a saját a tervéről szóló értekezését is letagadta, melynek része évi egymillió migráns behozatala Európába, a kerítések lebontása, a bevándorlók kötelező szétosztása a tagállamok között és a migránsok 9 millió forintos pénzügyi támogatása. Így az április 8-ai országgyűlési választásnak minden eddiginél nagyobb a tétje. Valóban két lehetőség közül választhatunk: Orbán Viktor és a nemzeti függetlenség, vagy jön a szedett-vedett, elvtelen ellenzék, amely nem ura a saját cselekedeteinek, és valóban Soros György kottájából játszik.

 ALÓ MARS!

Pofátlanul egyoldalú a brit lap elemzése, melyben közlik, hogy visszavágásra készül a spekuláns az őt és szervezeteit ért támadások miatt. Az annak idején még a zsidókat is kíméletlenül megkárosító tőzsdespekuláns, vesztére, párhuzamot von az általa „populista-nacionalista politikai kurzusnak nevezett” nemzeti kormány és a megbukott kommunista rezsimek között. Azt mondja, hogy déjá vu érzete van. Most ezt így hogy? Megint fosztogatni szeretne, mint a vészkorszakban? Azt is mondja, ő mindig a javunkat akarta. Tudjuk, de nem adjuk!

 Túltenyésztett liberálisok

Csak a bolond kér a V18 csoport tagjaitól tanácsot

Szó sincs bal- és jobboldali politikusok összefogásáról. Ez a megtévesztés az akciójukban. A jobboldalba, főként az MDF-be építették be ezeket az elemeket – szögezte le Dr. Boros Imre. A közgazdász arra is felhívta a figyelmet, hogy tekintsünk külföldre, a nemzetközi jobboldalra. Németországban látjuk, mit művel Merkel a Kereszténydemokrata Unióval. Spanyolországban is ugyanez a helyzet; a nemzeti érzelmű jobboldali pártokat a beépítettek erodálják.

 Konrád György kijelentése elfogadhatatlan

A diákokat nem csak anyagilag, hanem politikailag is gátlástalanul kihasználták

Az MSZP-vezette kabinetek a gyermekesektől elvették a családi adókedvezményt, tömegeket tettek munkanélkülivé, és inkább adtak segélyt, mint munkát – tudtuk meg a Fidesz-frakció szóvivőjétől.

 Toborzás

A migráció a legsúlyosabb belbiztonsági kihívás

Vargha Tamás: a honvédelmi tárca és a Magyar Honvédség teljes személyi állománya azért dolgozik, hogy Magyarország továbbra is Európa egyik legbiztonságosabb országa maradjon. Önkéntes tartalékosokat toborzunk, akik a szerződéskötést követően szerződéskötési díjat, továbbá a teljesített szolgálati évenként rendelkezésre állási díjat is kapnak.

 Meg kell védenünk magunkat, hazánkat, családunkat!

Tudomásul kell venni, hogy meg akarnak szállni minket

Úgy gondolom, az lett volna jó, ha a trianoni békediktátumkor nemcsak Sopron kapta volna meg a lehetőséget arra, hogy maga döntsön a sorsáról, hanem azok a határ menti városok is, melyeket Trianonban elszakítottak – közölte lapunkkal Tarnai Richárd.

 MEGSZÓLALNAK AZ AKASZTÁSSAL MEGFENYEGETETTEK

Azt hittük, annál nincs lejjebb, minthogy Gyurcsány Ferenc kampánya fő elemeként a határon túli magyarok ellen uszít. Aztán színre lépett elvtársa, Mihai Tudose (azóta már lemondott) román miniszterelnök, aki akasztással fenyegette meg azokat, akik ki merik tenni a székely zászlót. Nemhogy miniszterelnökhöz, de emberhez méltatlan szavak. Erdélyi és partiumi fiatalokkal értékeltük a romániai helyzetet. (Széplaky Bálint összeállítása)

 

MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 3. számát január 18-ától az újságárusoknál!

 

Előfizetési információk: info@ magyarforum. hu és a +36-30-7545-012 (hétfő, péntek 9-15 óra)