vissza a főoldalra

 

 

 2017.01.20. 

Megjelent: Új Magasság és Mélység 1.

Örömmel értesítjük szentírási elmélkedéseink olvasóit, hogy megjelent a Barsi Balázs Magasság és mélység sorozata megújított: átdolgozott és imádságokkal bővített, kétkötetesre tervezett kiadásának első része. Az Új Magasság és Mélység naptári évtől függetlenül tartalmazza az A, B, C vasárnapokra, a páratlan és páros évi hétköznapokra, valamint az Úr főünnepeire és a szentek ünnepeire rendelt miseolvasmányokhoz tartozó elmélkedéseket, az ezekhez kapcsolódó rövid imádsággal együtt.

 A nemrégiben megjelent első rész az Adventtől Pünkösdig terjedő szent időkre, valamint az Évközi idő 1-11. hetére szól, a jövő tavaszra megjelenő második rész pedig az egyházi év második felét (Évközi idő 12-34. hét) öleli fel.

 Ajánljuk mindazoknak:  

akik rendszeresen olvassák/hallgatják a szentmise olvasmányait, és szívesen vesznek hozzájuk egy-egy gondolatot napi útravalóul

akik rendszeres olvasói az interneten közzétett napi elmélkedéseinknek

akik számára fontos, hogy egy elmélkedési könyvet évről évre újra elő lehessen venni

akiknek az előző sorozat kötetei megvannak, mert rendszeres használat mellett bizonyára megértek már a cserére (és az új kiadás mind küllemben, mind beltartalomban többet nyújt)

akik nem tudták beszerezni a korábbi sorozat valamelyik kötetét

akik önmagukat vagy szerettüket szeretnék maradandó, értékes és hasznos ajándékkal meglepni

A szép kivitelű - keménytáblás, minőségi papírra nyomott és a mindennapos használatot megkönnyítő jelzőszalagokkal is ellátott - kötet kapható a nagyobb egyházi könyvesboltokban, illetve kedvezményes áron Sümegen a kegytárgyboltban és a ferences rendházban.

 

(barsibalazs.hu)