vissza a főoldalra

 

 

 2017.10.06. 

Soros tüsszent

Panaszkodnak Simicska Hír TV-jében George Soros nemzetközi spekuláns nevében a nézőknek, hogy mivel nincs is Soros-terv, igazságtalan a Soros elleni lejárató kampány, s mindjárt elő is veszik az amerikai Foreign Policy magazinban 2016-ban közzé tett újabb Soros tervet migráns témában.

Cáfolatként!

Mi meg dörzsöljük a szemünket, hegyezzük a fülünket: jól látjuk, jól halljuk? Hát ez aztán nem cáfolat, éppen ellenkezőleg. A médium csak megerősíti a milliárdos Market Watchban 2015-ben George Soros Here’s my plan to solve the asylum chaos. (Sept 29, 2015 11:14 a.m.) címen és dátummal közzétett tervét, melyben az áll, hogy igenis szükség van a migránsokra mégpedig demográfiai okokból a kimerülő európai munkaerőpiacon.

Jaj, ne ijedjünk meg, nem a helyszínbe kötünk bele, hogy a milliárdos spekuláns a Hír TV-be mennyiért szállásolta be magát és liberálbolsi liblingjeit, s nem is a PR anyagok megjelenéseiért bezsebelt pénzekről kiállított számlák meglétét firtatjuk.

Mi a naponta elhangzó hazugságrengeteget sem olvasnánk a hírtévések fejére, mert annak idején Gyurcsány Ferenc óránként hazudott ennél durvábbakat, hozzá képest ezek még csak az elején tartanak. Bár igen tehetséges tanítványoknak bizonyulnak.

Az embercsempészetből származó maffiapénz jelenlétét pedig feltételezni se mernénk, ha nem tudnánk, hogy Soros a saját haszna érdekében bizonyítottan sok millió ember életét tette már tönkre a világ tőzsdéin keresztül vitt ügyleteivel. Bedöntötte az angol fontot, Franciaországban bírósági ítélet marasztalta el, és amint tapasztaltuk a spekulánsnak Magyarországra mindig is volt gondja, akkor is, amikor az ország adósságállományával együtt az egész országot fel akarta vásárolni, akkor is, amikor csupán az OTP-t akarta megszerezni és legutóbb, mikor mérgében megtámadta az Országos Takarékpénztárat. Simicska HÍR TV-je vakká és süketté nyomorodott a tényekkel szemben, pedig két éve nyilvános a Soros-terv, melyben a spekuláns megfogalmazta, hogy évi egymillió bevándorlót kell behozni az Európai Unióba. Mivel Soros saját állítása szerint is tervének célja a migránsok védelme, a nemzeti határok pedig a cél megvalósulásának akadályai, ezért feleslegesen comboskodnak Simicskáék.

Bár, ki tudja, tegyük fel, hogy így folyamodnak a Soros Open Society Foundationshöz, be szeretnének kerülni „Soros megbízható szövetségesei közé”. A listán néppárti politikusok is vannak. 751 EP-képviselőből 226 Soros embere. Van köztük luxemburgi EP-képviselő és belga kereszténydemokrata is. Hogy korrelál ehhez Hofi Géza mondása, mely szerint ezekhez képest a kis fekete kefebajszos egy polgárjogi harcosnak tűnik, merthogy nevezett az ellenségeit irtotta, ezek meg a sajátjaikat készítenék ki. Hogy ilyenkor mi van? Hogy Soros tüsszent, Simicska meg ágynak esik. Még ilyet!

 

czyla