vissza a főoldalra

 

 

 2018.02.07. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 6. száma!

A tartalomból:

 Senki sem mondta, hogy nem a Fidesz

Amennyiben valaki az Indexről tájékozódik, vagy rendszeresen nézi a Hír TV-t, úgy teljesen természetes, ha időnként gondolkodóba esik: Itt tényleg a diktatúra rendszere épül ki? Valóban kisebbségbe szorult az ellenzéki sajtó? A szakadék szélén állna az ország gazdasága? Itt csak gyűlöletkampány folyna, semmi más? A Simicska tv-ben valósággal úgy szoktak beszélni, mintha a Fidesz újrázása egyenlő lenne a világ végével. Persze, azért mert Verebes István, Csintalan Sándor, Gulyás Balázs vagy Wahorn András ezt mondják, még nem biztos, hogy így van. Műsoraiknál sokkal érdekesebb, hogy mit gondol minderről az utca embere, ezért az elmúlt hetekben szép számmal szólítottunk le járókelőket Budapesten, hogy a közelgő választásokról beszélgessünk velük. Az eredmény pedig szöges ellentétben állt azzal, amit az „elnyomott” ellenzéki sajtó szokott harsogni.

CSURKA ISTVÁN: KÁROLYI SZOBRA

Gróf Károlyi Mihály a magyar történelem egyik legaljasabb, leggátlástalanabb, gyáva és ráadásul tehetségtelen eszközembere volt, aki élete végső szakaszában eljutott a bolsevizmusig, és ráadásul a KGB elődének beépített embere lett. Szobrának semmi keresnivalója nincs az Országház környékén, sőt ezt a szobrot minden további nélkül a cigány színesfémgyűjtők kezére kell adni. A bizonyítás mindegyik eleme tényekből és feltárt adatokból áll. Ezek rendszerint szándékosan elhallgatott adatok és elemzések. Sokszor csak szerencsével lehet hozzájuk jutni.

 Az ellenzék legfőbb szócsöve

A pócspetri gyilkosság ténye hamisítva jelent meg az Élet és Irodalomban. Ha a hosszú zsíros hajú, asszonyosan elhízott, nőies keblű főszerkesztő kilátna Simicska alfeléből, talán észrevenné, hogy lapjában még mindig a kommunista nómenklatúra szája íze szerint hamisítják a történelmi tényeket. A történelmi hűség kedvéért, és azért is, nehogy bután haljon meg a nevezett, leírjuk.

A nyáj a kolomp után ballag

A Jobbik, a média jóvoltából, ma mindig sikerszagú. Úgyszólván az egész politológus-együttes ezt a sikert zsolozsmázza, ahelyett, hogy elemezné. Nemcsak a megvett emberek, hanem a belátóbbak és a tárgyilagosságra törekvők is, mert a sikert ma már mítosszá tették. Az sem baj, ha a Jobbik-proletár ezenközben sűrűn zsidózik. Neki szabad – a cél érdekében. Mi a terv, mit kell tenniök? Most betölteni a helyet, minél nagyobbá válni, minden mást kiirtani, ami nem proletár és nem Jobbik. Alaposan felszítani a nemzet és főleg Fidesz-ellenességet.

 Senki tündöklése és bukása

Miért pont Vona?

Kerestek egy romlott alakot, aki képes tudatosan hazudni, mint a vízfolyás, kábé segédszínészi képességei vannak, és olajos tekintetéből, lárva arcából, az égvilágon semmi ki nem olvasható.

Mire jutottak?

A jobbikosok körében tervszerűen szították a Fidesz-ellenességet. Alapvetés: „Minél nagyobb a Jobbik, annál megszállhatóbb”. Megtörtént. Emlékeztetnénk arra, ha szabad, hogy Csurka István világosan elmondta, mi a céljuk Vonával a liberálbolsiknak, s hogyan akarják lépésről-lépésre megvalósítani a Fidesz, elsősorban Orbán elleni mély gyűlölet izzításával a Jobbik felhizlalását.

 Mindenben segíteni akarjuk az áldozatokat

Anyagi, jogi támogatást is kapnak a rászorulók

Az áldozatok nemcsak biztonságban érezhetik magukat, hanem elfogadják, meghallgatják őket, és egyénre szabott segítséget kapnak az áldozatsegítő központokban – mondta lapunknak Vízkelety Mariann. Az igazságügyi tárca államtitkára kiemelte, hogy a kormány elé terjesztik a hatékonyabb áldozatsegítéssel kapcsolatos javaslataikat, amelyek megfogalmazása, részletes kidolgozása jelenleg is folyamatban van.

 Csepel újra elfoglalhatja méltó helyét a fővárosi kerületek sorában

Tervek tehát vannak a jobboldalon, nem úgy, mint a balliberálisoknál

Borbély Lénárd: a szocialisták idején a kerület ingatlan vagyonát elherdálták, de mi az örökölt hiányt többletté alakítottuk. A hátrány még így is számottevő Budapest többi városrészéhez képest. Ezért fontos a kormány segítsége, támogatása. Csepel polgármesterét a Weiss Manfréd Tervről faggattuk.

 Aláírásgyűjtés az autonómiáért

A székelyeket és nem a szenátorokat képviselem

Romániában az emberi jogokról nem is akarnak hallani, s mellette azt hazudják, hogy az ország modellértékű a kisebbségvédelem terén – szögezte le Kulcsár-Terza József. A Magyar Polgári Párt képviselőjét arról is kérdeztük, mit várnak az új román kormánytól.

 Támogatjuk a diaszpórákban élők iskoláit

Az írországi magyarság megőrzi kultúráját

A magyar kultúra az a kötelék, amely összefűz minket, magyarokat, akár tengereken vagy óceánokon keresztül is – hangsúlyozta Szilágyi Péter.

 RENDSZERHIBA

Ősi ellenségek találkoznak, majd egyezséget kötnek

Közelednek a választások, és a zavarkeltés sokak érdeke. Több éve zajlik a budapesti kamaránál ez a szerencsétlen folyamat, és most hirtelen a média felkapta, újdonságként tálalja – szögezte le Parragh László. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnökét a digitális átalakulásról is faggattuk.

 Széplaky Bálint: SENKI NEM MONDott nemet A FIDESZre

Az ellenzéki pártok különböző felmérésekre hivatkozva próbálják igazolni viszonylag magas társadalmi támogatottságukat, leginkább egymáshoz képest. Év eleje óta szerkesztőségünk közelében, a Kálvin tér és a Corvin negyed között mintegy 150 embert szólítottunk le, hogy megkérdezzük választói szándékukról és arról, hogy miért fognak az adott pár mellé állni. Kíváncsiak voltunk milyen ellenzéki pártokat támogatnak, és hogy a kormánypárti szavazókra mennyire igaz a vád, miszerint a „a gyűlölet, a félelem és a fanatikus ideológia követés” tartja csak össze táborukat. Korosztályi és nemi szempontból, továbbá társadalmi elhelyezkedés tekintetében is változatos képet kaphatnak most olvasóink. Természetesen felmérésünk nem tekinthető hivatalos közvélemény kutatásnak, a Pest szívében kapott válaszok ennek ellenére mindenképp elgondolkodtatóak.

 MIÉRT IS ILY MOSLÉK EZ A MOSTANI ELLENZÉK

Mert amikor hatalmon volt, akkor is az volt. A status qou-ba helyezte minden reményét, nevezetesen: attól függetlenül, hogy mindkét felkent vezére (Gyurcsány,Bajnai), az összes közgazdásza, (Bokros, Békesi stb.), a legfőbb bankárjai, köztük még a Gyurcsány által is lehülyézett Surányi, tehetetlenkedése s a lakájmédiájának félrenézése közepette 2010-ben a csődig süllyesztette az országot, mégis elképzelte, hogy majd mindent megváltoztat ahhoz, hogy semmise változzék :szaporán "új" pártok gründolásába fogott, szárnyai alá vette a Jobbikot, elkezdte kimosdatni Vonát a szarból, felkarolta az MDF alkalmatlan, gyáva, a privatizációs rablásokat tehetetlenül bámuló miniszterei és államtitkárai közül a sértődötteket, és úgy gondolta, ezen tevékenységek elegendőek ahhoz, hogy újra ők jöjjenek. Az eddigi fenntartóik közül már csak George Soros lelkesedik értük kitartóan és egyre erőszakosabban.

 Az szavazhat, aki ránk szavaz

Az anyaországi pártok viszonyulása a határon túliakhoz nem mutat túl bonyolult képet.

Gyurcsányék annyit „tettek” értük, amikor kormányon voltak, hogy nemmel szavaztak nemzettársaink kettős állampolgárságára. Mikor ellenzékbe kerültek, akkor is csak annyiban érdekelte őket, hogy a Fidesz-kormány miért fordít rájuk annyi pénzt. De ne tekintsünk annyira a régmúltba: Gyurcsány az elmúlt hetekben azzal kampányolt, hogy a határon túliak ne szavazhassanak.

 Ebből polgárháború lesz

Németországban mozgalom indult a nőket ért migránserőszakkal szemben, mivel, ahogy a szervezet tagjai mondták, az ország vezetői nem védik a határokat és nem ellenőrzik, kiket engednek be. Cottbusban a hétvégén igen nagy létszámú migránsellenes tüntetés zajlott, mivel a városban már többször követtek el a bevándorlók késeléses merényletet a német lakosság ellen. Szintén a hétvégén, szombaton nyitott tüzet az utcán a járókelőkre egy autóból egy férfi a közép-olaszországi Macerata városban, kizárólag afrikai bevándorlókra célozva, hatan sebesültek meg. A lövöldözés kapcsolatban állhat azzal, hogy Maceratában pár nappal ezelőtt egy 18 éves olasz lány feldarabolt holttestére bukkantak rá két bőröndben. A gyilkosság elkövetőjeként egy nigériai származású bevándorlót vettek őrizetbe a hatóságok.

 

MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 6. számát február 8-ától az újságárusoknál!

 

Előfizetési információk: info@ magyarforum. hu e-mail címen és a +36-30-7545-012-es telefonszámon(hétfőn, pénteken 9-15 óra).