vissza a főoldalra

 

 

 2018.02.14. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 7. száma!

A tartalomból:

 Verte vagy nem verte?

Mármint Juhász Péter az élettársát, három gyermekének édesanyját, folyamatosan, előre megfontolt szándékkal; vagy csupán drog hatása alatt tette mindezt, ha tette. Ugyebár nem ez itt a hét kérdése, de ha már a nyilvánosság előtt szóba került a dolog, mégpedig bírósági jegyzőkönyvek formájában, tehát nem csupán szóbeszéd, bizony meg kell állapítani, olyan erkölcsi kérdésről van szó, amit egy, a liberális elkötelezettségét fennen hangoztató fickónak hitelt érdemlően kellene cáfolnia. De miután ez azért Juhász több közvetlen ismerőse szerint is minimum véleményes, illene beismernie. Mondhatni férfiasan. És ha verte, úgy, ahogy a szerencsétlen asszony vallomásából kitűnik, akkor annak minden következményét vállalnia kell. Erős, jellemes férfi így tesz. Az nem válasz, hogy „Jelen pillanatban 8 kormánypropagandista médium 100 anyagának 200 állításával szemben mennek polgári peres eljárásaim. A mostani hazug állításoknak is ez lesz a sorsuk. Minden médiummal szemben pert indítok, amelyik ezeket a rágalmakat állítja vagy terjeszti.” Hát, hiszen nem a „kormánypropagandista” médium állítja ezt róla, hanem az az asszony, aki a bíróságon eskü alatt mondta el, hogy Juhász bedrogozva követte el vele szemben a brutalitásokat. A médium csak közvetíti a jegyzőkönyvbe foglaltakat, mert jó, ha tudják a választópolgárok, kivel van, illetve lenne dolguk, abban a nem várt esetben, amennyiben Juhászra bíznák a képviseletüket.

Amikor Juhásznak egy ismerőse azt írja, hogy „Szarházi voltál a nejeddel, Péterem! Ex-apósodat ismerem. Undorodik tőled a volt családod. És te tudod a legjobban, hogy miért!” – ez azért nem semmi, ahogy Pesten mondják.

CSURKA ISTVÁN: AZ ÁTÖLTÖZÉS CÉLJA

Konrád György nyilvános visszaemlékezése szerint Aczél négy nappal a halála előtt ágyához hívatta Konrádot, és azt kérdezte tőle egy nagy sóhajjal: „hol rontottuk el?” A kérdés kétfenekű, mert úgy is lehet értelmezni, hogy mi kommunisták, de úgy is, hogy mi zsidók. Konrád az első értelmezést választotta, lévén maga nem kommunista, és azt mondta: „sokat akasztottak”. Azonban ha zsidóként válaszolt volna a zsidó embertárs kérdésére, akkor azt kellett volna mondania: „a Golgotán”.

 Gyurcsány kettétépte az MSZP-t

Az egyik felét már felzabálta, a másik felével éppen a zsíros pofáját törli

Gyurcsány Ferenc nagy lábon él, körülbelül havi 20 milliót költ, annyit, amennyit sok magyar család 10 év alatt sem. Plusz óriási vagyont tart egy osztrák pénzintézetben a Demokratikus Koalíció elnöke. Azzal védekezik, hogy joga van akárhol bankszámlát nyitni, és azon bármekkora összeget tartani. Mintha nem ő maga ült volna be Simicska hírtévéjébe hazudozni hetente háromszor, mások állítólagos titkos svájci bankszámláiról, azután kiderül, nem másoknak, hanem Gyurcsánynak van titkos, 150 millió forintos számlácskája. Amikor Gyurcsány másokat inszinuált, akkor Havas Henrik Mucikája, a pengeszájú Kálmán Olga nyelte a sztorit, mint kacsa a nokedlit. Most megkukult, vagy Lajos szólt, hogy a Jobbik várható technikai koalíciós társától coki.

 A Jobbik maga a zűrzavar

A magyar közvéleményt mindenképpen be kell csapni, majdnem úgy, mint 1989-90-ben. Ha a közvélemény akkor elhitte, hogy a legradikálisabb antikommunisták az ateista zsidó és kommunista szülők gyermekei, az eszdészesek, akkor most miért berzenkedne a már kipróbált be- és áttelepülési technikák alkalmazásával megvalósított terv ellen, melynek végeredményeképp új, jobboldalinak beállított nemzetinek és radikálisnak hazudott pártot szervezzenek, s a párt nélkül maradt eszdéeszes káderek ebbe épüljenek be. A hódmezővásárhelyi választás egy remek főpróba lehetne, gondolta Ágnes és George. És előhúztak a kalapból egy nyulat: Márki-Zay Pétert, a materialista keresztényt. Mondhatnánk, hogy nem nagy horderejű a dolog, hiszen 2019-ben rendes polgármester választás lesz, a figura maga is piti, kispályás, de mert időzítve van, és érintve van benne mindenki, aki a Fidesz meggyengítését célozza, az ember gyanakszik.

 FELHÁBORÍTÓ CINIZMUS

Palotás János, Simicska tévéjében, Kálmán Olga beszélgetőtársaként erkölcsi prédikációkat tart. Tele pofával. Sokan nem tudják, ki ez az ember. Mit művelt annak idején. És K.O., a műsorvezető garantálja, hogy ne is tudjon meg senki, semmit. Sűrű, egyetértő bólogatása mellett, Palotás részben össze-vissza beszél, azután jó nagyokat hazudik, egyenesen bele a néző arcába, és a műsor végén K. O. bemondja: ne feledjék, csak egyenesen. És nem sül le a bőr a képéről.

 A spekuláns dollármilliárdokat költ a választások befolyásolására

Az ellenzéki vezetők számára Soros György és Brüsszel akarata az első

Soros György hírhedt arról, hogy előszeretettel avatkozik be országok belpolitikájába, részben tőzsdei spekulációkkal, részben az Open Society Foundation szervezeten keresztül. Ez tehát nem magyar sajátosság. Magyarország a tömeges betelepítéssel szembeni karakteres kiállásával különösen is a „begyében van” – szögezte le a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 Az ellenzék Soros zsebében

Nem magyar, hanem idegen érdeket szolgálnak

A nemzetbiztonsági bizottság határozatképes azok nélkül is, akik nem az ország szuverenitását szolgálják, hanem éppen hazánk biztonsága ellen tevékenykednek – szögezte le Németh Szilárd. A bizottság alelnökétől azt is megkérdeztük, mennyire fenyegető, hogy az unió bírósága szerint ezek után bárki mondhatja magát menedékkérőnek.

 „Európában elsőként állítottuk össze az Onkoterápiás Protokollt”

Javultak a rákos megbetegedések gyógyulási mutatói

Lehet-e több és jobb a rákbetegségéből gyógyuló ember, mint annak előtte volt? Mit tehetünk a megelőzés érdekében? A recept nélkül kapható gyulladáscsökkentő tabletták májrákhoz vezethetnek? Mit fejlesztenek abból a 10 milliárd forintból, melyet a kormány ad az Intézetnek? – kérdeztük Kásler Miklóst, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatóját, akitől megtudtuk, milyen lényeges, hogy a beteg mindenekelőtt olyan helyre kerüljön, ahol a teljes diagnosztika és terápia elvégezhető.

 Az európai digitális egységes piac több százezer munkahelyet teremt

A tömeges migrációs kihívás miatt a korábbinál is fontosabbá vált a netes biztonság kérdése

Szeretnénk azt is elérni, hogy a kiemelt sportműsorok határon átnyúló hozzáférhetővé tétele uniós jogszabályi kötelezettség legyen – közölte a Magyar Fórummal Takács Szabolcs Ferenc európai uniós ügyekért felelős államtitkár.

 Példamutatás a bölcsődétől a felsőoktatásig

Már az is eredmény, hogy stagnál a népességfogyás üteme

Arra biztatjuk tagjainkat, hogy vegyenek részt az országgyűlési választásokon, gondolják végig a család, a gyermekvállalás szempontjából, hogy mely jelöltekbe, mely pártokba helyezik bizalmukat – szögezte le Kardosné Gyurkó Katalin, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke.

 A fiatal családok egyik célpontja

Megállítanák a város lakosságának fogyását

Több mint húszmillió forinttal segítette az elmúlt évben a komlói önkormányzat a családok otthonteremtését a városban – a tavaly bevezetett új lakásvásárlási és -építési támogatási rendszer tapasztalatai igen kedvezőek. A támogatási rendszerről és a kulturális kitüntetésről kérdeztük Polics József polgármestert.

 ELLENZÉKI KETTŐS BESZÉD

Hazugság, hogy az EU szívjóságából élünk

Az export esetében sokszor megtörtént, hogy köztes vevőként piacközeli árakon luxemburgi „vevő” lépett fel – Luxemburgban az adótarifa szimbolikus, de a papírforgalom óriási. A valós nyereség zöme ott csapódott le, rendkívül alacsony adókulcsokkal és nagy volumenben. Ez iparszerűen folyt, és ma is folyik az EU-ban. Nem véletlen, hogy az Európai Bizottság elnöke már harmadszorra luxemburgi – emeli ki Boros Imre közgazdász.

 Széplaky Bálint: Migránsokra költi pénzünket az ENSZ?

Az átlagember viszonylag keveset tud az Egyesült Nemzetek Szervezetéről. Tudja, hogy a tömeggyilkos Sztalin alapította társaival, Roosevelttel és Churchillel a béke fenntartására. Tudja, hogy az ENSZ azóta bizonyos kérdésekben felemeli a hangját és tiltakozik, hogy aztán magasról tegyenek rá. És most tudja, hogy migrációs tervezettel állt elő, amely a befogadást és családegyesítést szorgalmazná, valamint korlátozná a nemzetállamok szuverenitását. Utánanéztünk, mennyire hasznos az emberiség számára az óriási költségvetéssel rendelkező világszervezet.

 Zsille Gábor: Nagy László varázsa

Cseppet sem túlzás a megfogalmazás: Nagy László valóban legendává nemesedett. A hatvanas-hetvenes években minden fiatal költő „nagylászlóul” akart írni, már csak azért is, mert a korszak másik rendkívül divatos költője, Juhász Ferenc stílusa követhetetlen volt, másolhatatlan, azonnal felismerhető. Akinek bármilyen költői ambíciója volt, Nagy Lászlót olvasott.

 

MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 7. számát február 15-étőll az újságárusoknál!

 

Előfizetési információk: info@ magyarforum. hu e-mail címen és a +36-30-7545-012-es telefonszámon(hétfőn, pénteken 9-15 óra).