vissza a főoldalra

 

 

 2018.03.13. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 11. száma!

A tartalomból:

 GYŐZNI FOGUNK

Drága véreim, ennek a csodálatos estének, ennek az Isten áldotta estének egyetlenegy komor pillanata van most, csak néhány pillanat, tényleg, de el kell mondanom, hiszen én tudom és érzem, hogy jön a tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni. A liberális horda meg van őrülve a hatalomér, és azért bármit megtesz. Nem kell kerítés, semmi nem kell, hadd jöjjenek befelé, aztán utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent. Nem számít nekik csak a hatalom.

(Pataky Attila az Edda-koncerten)

CSURKA ISTVÁN: SEMMI SEM TÖRTÉNIK MAGÁTÓL

Azt, hogy a világ nagy országainak kormányai engedelmeskednek egy nagyobb hatalomnak, látjuk. A kisebb kormányok ellen pedig, amennyiben nem akarnak a nagyokhoz feltétel nélkül igazodni, nemzetközi hajtóvadászat indul. Az EU nemcsak mindent megtárgyal bizonyos omnipotensekkel, hanem rendszerint engedelmeskedik nekik. 

A SZIBÉRIAI SZTYEPPÉK LOVASA

Március 18-án, Putyin elnök 2014-ben tartott krími beszédének negyedik évfordulóján, közel 110 millió orosz élhet a választás lehetőségével belföldön, és cca 2 milliónyian külföldön, a 142 milliós ország állampolgárai közül. Vlagyimir Putyin most márciusban negyedik alkalommal indul a posztért. Különösebb kockázat nélkül kijelenthető, hogy a 65 éves, egykori KGB-tisztből lett politikus, mint független jelöltje a jobboldali Egységes Oroszország pártnak, másnap, március 19-én megkezdi 4. elnöki ciklusát. 

Soros futóbolondja

Egy üldözési és hazudozási mániában szenvedő, magát áldozatnak képzelő beteg ember, vagy egy hétpróbás gazember lett polgármesterré választva? Az első sajtószereplése alkalmából sírva fakadt. Majd bejelentette, amióta nyilvánossá lett indulási szándéka, kamerákat szereltek a háza elé, minden lépését figyelik, azután azt, hogy politikai okból eltávolították a munkahelyéről. Az első két hazugsága szinte azonnal lelepleződött. Most, hogy már polgármester, kíváncsiak lennénk, képes-e vezetni is a várost. Egyelőre a hírekből úgy tűnik, nem annyira. 

Végleg egy platformra került Gyurcsánnyal migránsügyben

Vonának a Kárpát-medencében nem nagyon sikerült újszimpatizánsokat szereznie – láthattuk a múlt heti székelyföldi megszégyenülését, ezért úgy döntött a dörzsölt porszívóügynök, hogy megpróbálkozik a kivándorolt magyarokkal Londonban. Hátha a Szigetországban inkább vevők a gyurcsányosodásra (Vona szerint néppártosodásra). Ott is szóba hozta a migrációs válságot, és elmondta, hogy szerinte az egy politikai tébolyda, ami a migrációval kapcsolatban zajlik. Kunhalmi Ágneshez, Gyurcsány Ferenchez hasonlóan beszélt Vona Gábor is.

 Maffiabaloldal

A titkos pénztárnok és a mentelmi jog

Budai Gyula: Czeglédy Csaba kezét nem akarják elengedni, mert ő nagyon fontos mind az MSZP-nek, mind a DK-nak. Teljesen egyértelmű, hogy azért védelmezik őt, azért tesznek meg mindent, hogy kikerüljön az előzetesből és mentesüljön a felelősségre vonás alól az ellene indult büntetőeljárásban, mert a két párt titkos pénztárnoka.

 

MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 11. számát március 14-étől az újságárusoknál!