vissza a főoldalra

 

 

 2018.06.20. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 25. száma!

A tartalomból:

 Trump nagykövete

André Goodfriend szervezkedése és Colleen Bell áskálódása óta tudjuk, mennyire fontos, ki képviseli az Egyesült Államokat Budapesten. Éppen ezért lényeges, hogy megnézzük, ki az a David B. Cornstein, aki az említettek örökébe lép pénteken. Az amerikai nagykövetség jelentése szerint Cornstein izgatottan várja, hogy elfoglalja helyét és erősítse az amerikai-magyar kapcsolatokat. A 78 esztendős New York-i üzletember zsidó származású, nagyszülei apai ágon Oroszországból, anyai ágon pedig Magyarországról vándoroltak az Egyesült Államokba. Vagyonát a szülei húszezer dolláros megtakarításából alapozta meg az ékszerkereskedelemben. Az amerikai sajtóban mérsékelt republikánusként jellemzik, politikai nézeteiről egyelőre nem sokat tudni. 

A nagykövet úr elnöke a Finleynek, a Pinnacle-nak, Circan Inc.-nek. Ezen kívül annyit már hallottunk róla, hogy szereti a lovakat, s ha ez így igaz, rossz ember nem lehet. A korábbi követ, J. F. Montgomery, a második világháború egyik koronatanúja, mindjárt a háború után 1947-ben jelentette meg kötetét, amelyben az ország politikai magatartásának összegzését adta.

Csurka István beszéde: A NEMZETI ÖSSZEFOGÁS TISZTA ESZMÉJE

Elhangzott a Hősök terén 1988. június 27-én, Bubik István előadásában

Súlyos gond hozott ide össze bennünket. Nagy történelmi szerencsétlenségek következtében határainkon kívülre szakadt magyar testvéreink élete minden eddiginél súlyosabb veszélybe került. Románia minden emberi mértéket elveszített konduktora meghirdette és már folyamatba is helyezte a területrendezés fedőnév alatt futó népgyilkos programját, amelynek egyetlenegy célja van: felszámolni az Erdélyben s Romániában élő nemzetiségek, s elsősorban a magyarság utolsó mentsvárait, azokat a csöppnyi kis falvakat, ahol még a maga nyelvén szólhatott egymáshoz a magyar, a szász, a sváb, az ukrán és a román.

 Életemben minden Miskolcról szól

A közbiztonság további javításáért és a nyomortelepek felszámolásáért

Időközi választást tartanak július 15-én Miskolcon, miután Hubay György országgyűlési képviselővé választása miatt lemondott miskolci közgyűlési mandátumáról. Helyére dr. Nagy Ákost – a közgyűlés jogi bizottságának tagját – jelöli a Fidesz-KDNP a 12-es választókerületben – jelentette be dr. Kriza Ákos polgármester. A jelöltet programjáról, a közbiztonságról és a nyomortelepek kérdéséről is faggattuk.

 Jelentős tartalékok

Főleg külső kockázatoktól kell tartanunk

Dr. Kovács Árpád: Azokra az emblematikus programokra, amikre a kormány ígéretet tett és megkezdett, mint például a nyugdíj, a béremelések ügye, a gazdasági, illetve a családi támogatások kérdése, vagy a haderő fejlesztése, megvan a fedezet.

 

MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, irányító számmal (nem elég a településnév) aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 25. számát június 21-étől az újságárusoknál!

 

Előfizetési információk: info@ magyarforum. hu e-mail címen.