vissza a főoldalra

 

 

 2018.07.11. 

MEGJELENT A MAGYAR FÓRUM 28. száma!

A tartalomból:

 SZÉLSŐSÉGESEN HOMOFÓB

Mint múlt héten közöltük, Novák Katalin négygyermekes édesanya, családügyi államtitkár minden gyerek elidegeníthetetlen jogának nevezte azt, hogy legyen édesanyja és édesapja. „Nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei, és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi.” Azóta a politikus véleménye ellen, amelyet Kaposváron, a Református Egyházi Napokon merészelt közönségével megosztani, felzengett a liberális kórus: Novák Katalin „szélsőségesen homofób”, és pont a Budapest Pride előtt dobta be az unalmas mantrát a családról, az egy férfi/egy nő felállásról, nyilvánvalóan a homoszexuálisok ellen. Nem tudjuk, mivé fejlesztik még az államtitkár asszony ellen megindított hajszát, és meddig tart még a jobb félni, mint megijedni mentalitás.

Csurka István: A Gyurcsány-szabadalom

Kormányon lenni, és nem kormányozni (2008 áprilisa)

Már a liberális zsoldos sajtó is ágál Gyurcsány ellen. A felemelkedésekből és a süllyedésekből – béljósi módszerekkel is – arra lehet következtetni, hogy Bajnai Gordon van kiszemelve következő időhúzó miniszterelnöknek. Ők úgy gondolják, hogyha majd az olimpia után a Gyurcsány-kormánynak ez a „mindent Somogyért” változata is kiélte magát, akkor megadják Dávid Ibolya kollaboráns MDF-jének azt az ajándékot, hogy leváltják Gyurcsányt. Jön egy olyan kormány, amelyiknek még a nemi identitása is bizonytalan lesz, de ez is elhúzza egy ideig. Ez a jövőnk, ha tűrünk. Megalázás. Most már nem lehet tovább halogatni a szembenállást a nemzetpusztító liberalizmussal. És, ha a parlamenti eszközök nem elégségesek, másokat is be kell vetni. Meg kell értetni Gyurcsány Ferenccel és bandájával, hogy ez volt az utolsó dobás. Gyurcsány, a blogger maradhat, de Gyurcsánynak, a miniszterelnöknek takarodnia kell.

 FIDESZES DIADAL A FŐVÁR OSBAN

Józsefvárosban a Fidesz–KDNP jelöltjére a szavazók 62,85 százaléka voksolt. Pedig legnagyobb ellenfele a Fidesz közleménye szerint jogsértést követett el. Arról írnak, hogy a baloldal által támogatott, függetlenként induló álcivil, volt SZDSZ-es politikus, Győri Péter és aktivistái a választási törvényt megsértve vasárnap több esetben tiltott helyen, a szavazókörök 150 méteres körzetén belül szórólapoztak és standoltak. A Fidesz józsefvárosi szervezete emiatt kifogást nyújtott be a helyi választási bizottsághoz, amelyben kérte a jogsértés megállapítását. A nagyobbik kormánypárt szerint egy másik esetben a Mátyás téren egy hajléktalan úgy nyilatkozott, hogy Győri Péter emberei a hajléktalanszállókon szervezetten szavaztatják az ott lakókat, és ezért pénzt is adnak nekik. Az ügyben Zentai Oszkár, a Fidesz–KDNP önkormányzati képviselője feljelentést tett a rendőrségen. Ezek után még van pof… – bocsánat, arcbőre – Horváth Csabának, a szocik fővárosi képviselőjének ahhoz, hogy tisztességtelen, aljas Fidesz-kampányról beszéljen az ATV-ben.

 BOKROS SÍR AZ ÉS-BEN

Bokros utólag már nem lenne olyan klubnak a tagja, amely őt is felvette volna

Bokros nem tudja feldolgozni, hogy Gyurcsány benn terpeszkedik a parlamentben, átnéz rajta, pedig korábban együttműködést tervezett vele, és választási szövetségben az ország vezetésére pályáztak. Ahogy a lotyaszájú őt cserbenhagyta, megvilágosodott, a szocialista kartell hatalmas történelmi felelősségét emlegeti.

A visegrádi országok példamutatása

Helyben segítünk az afrikai országoknak

Magyarország és a visegrádi országok elköteleződését az a feltevés magyarázza, amely szerint, ha gazdasági lehetőségeket biztosítunk az embereknek – főleg a fiataloknak –, csökkenthetjük az esélyét a radikalizálódásuknak, amely a konfliktus-megelőzés egy bizonyított eszköze.

 Török gazdasági csoda

Megszűnt a kívülről történő nyugati irányítás évtizedes lehetősége

Dr. Boros Imre: „Erdogantól azért is tartanak a liberálisok, mert szakított azokkal a viszonyrendszerekkel, melyek kedveztek a Nyugatnak.” A PHARE-programokat koordináló hajdani minisztert a török vezetés és a visegrádi országok közti párhuzamokról is kérdeztük.

 MOST ÉRDEMES ELŐFIZETNI!

RÉGI ÉS ÚJ ÁRAINK

Tisztelt előfizetőink, kedves olvasóink!

30 éves a Magyar Fórum, lapunk a mai napig a nemzeti radikalizmus egyetlen hiteles hazai sajtóorgánuma. Azonban jól tudják, hogy nem dúskálunk az anyagi javakban, és januártól sajnos emelkednek a nyomdai és szállítási költségek, ezért kénytelenek vagyunk lapunk árát 350 forintról 395 forintra emelni. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokaknak nehézséget okoz, nem szerettük volna meghozni ezt a lépést, de szeretnénk megmaradni. Jó hír azonban, hogy előfizetőink esetében tartani tudjuk a régi, 350 forintos árat. Kérjük, hogy aki megengedheti magának, támogasson bennünket! A Heti Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 12 844 Ft, fél évre: 6422 Ft, negyedévre: 3211 Ft.

A Havi Magyar Fórum előfizetési díja egy évre: 5800 Ft, fél évre: 2940 Ft, negyedévre: 1470 Ft.

Kérjük, akinek csekkel rendelkezik, olvashatóan töltsék ki. Csekk kérhető a +36-30-7545-012-es számon.

Akik átutalással szeretnének fizetni, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány számlaszámán keresztül tehetik meg.

Számlaszámunk: 11712004-20341426-00000000

Kérjük, a közleményben tüntessék fel annak a nevét, pontos címét, irányító számmal (nem elég a településnév) aki számára előfizetnek.

Köszönettel:

Medveczky Attila, A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány kuratóriumának elnöke

 

Keresse a Magyar Fórum 2018-as 28. számát július 12-étől az újságárusoknál!

 

Előfizetési információk: info@ magyarforum. hu e-mail címen.