Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. április 25, csütörtök, Márk napja van. Holnap Ervin napja lesz.

Európa védőbástyái újra mi vagyunk

E-mail Nyomtatás

Egész nap tanácskozott a kormány. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a tanácskozás utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedd estére összehívta a nemzetbiztonsági kabinetet.

Az őszi parlamenti ülésszak előtt tartott kormánykonferencián a miniszterelnök a kormány elmúlt egyéves tevékenységét, illetve az elmúlt öt évet értékelte. A kormánytanácskozás fő témája a polgári berendezkedés megerősítése volt. A most következő egy évet a cselekvés legfontosabb évének nevezte.

 

Megtárgyalták a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) legutóbbi jelentését, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Jó államjelentését Patyi András rektor előadásában. A kibővített tanácskozáson részt vett Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke, Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke, Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, valamint Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Granasztói György miniszterelnöki megbízott Vukovich Gabriella, a Központi Statisztikai Hivatal vezetője. Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert és Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét kérte hozzászólásra a kormányfő – számolt be a Miniszterelnökség vezetője a kibővített kormányülésnek tekinthető kormánykonferenciáról.

Az ellenzéki sajtó természetesen vért kívánt, hulló fejeket, de fájdalom a magyar kormány, hiába voodoozzák, nem méltóztatik megbukni, a gazdasági adatok jók. Így épkézlábnak tünő ellenzéket még sok pénzért sem tudtak eddig összehozni. Most a menekültügy kapcsán akarnak fogást találni a kormányon, holott mi vagyunk az elsők, akik legalább egy kis rendet szeretnénk teremteni az Európát elöntő teljes káoszban.

A Balkán felől Magyarországra illegálisan érkezőkkel Görögország és az összes útbaeső állam menekültpolitikája az érintettek minél gyorsabb továbbküldésében merül ki.

Valakinek feltűnhetne már Európában, hogy megint mi vagyunk azok, akik megpróbáljuk megvédeni a saját és a közösségünk határait, mi vagyunk azok, akik megpróbáljuk legalább regisztrálni a végeláthatatlanul érkező tömegeket, és próbálunk emberhez méltó ellátást biztosítani nekik arra a pár napra, amíg az országban tartózkodnak.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség