Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. március 28, csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Publicisztika



Az élhetetlenség pszichológiája

E-mail Nyomtatás PDF
Fajtámat nézve, róla beszélve, kezdek úgy viselkedni, mint az olyan szülő, akit szomorú sorsa sérült, testileg vagy szellemileg retardált gyermekkel ajándékozott meg, és aki kétségbeesett erőfeszítéssel próbálja meggyőzni önmagát és a gonosz külvilágot, hogy nem is olyan nagy a baj valójában.
Bővebben...
 

Látszatok, illúziók, átverések

E-mail Nyomtatás PDF
Talán nem kell túlzottabban bizonygatnom, rendszeres olvasóim anélkül is hihetőnek fogják tartani, hogy Csintalan Sándor urat, ezt a meghatározhatatlan színárnyalotokban tevékenykedő, sajátos személyiséget nem hordozom a szívem csücskében. Nincs vele különösebb bajom, de nem érzem őt túlságosan hitelesnek. Mégis idézni vagyok kénytelen, ugyanis rejtélyes megveretését követően egyik tévés nyilatkozatában elejtett egy kissé letargikus, de minden ízében igaz mondatot.
Bővebben...
 

Miért nyert Csurka?

E-mail Nyomtatás PDF
(Üzenet azoknak, akik nem örülnek ennek)
Szombat reggel, a MIÉP XV. Országos Gyűlésének helyszíne előtt szomorú volt látni azt a 20-30 fős csoportot - benne egykoron élenjáró MIÉP-eseket is -, amely demonstratív jelenlétével, beszólásaival, transzparenseivel és zajongásával próbálta elérni, hogy az immár 15 éves MIÉP újabb két évre ne alapító elnökét, Csurka Istvánt bízza meg a párt irányításával, hanem valakit közülük. Hogy milyen társadalmi, műveltségi, politikai, egzisztenciális vagy karriermotívumok eredőjeként születnek meg Magyarországon az efféle- (egyáltalán nem MIÉP-specifikus, szinte minden párt életében kimutatható) - mérhetetlenül lehangoló, tömeges árulások, jelen cikk kereteinél jóval bővebb elemzést igénylő téma.
Módosítás: ( 2008. március 22. szombat, 09:09 ) Bővebben...
 

Nyugdíjaskábítás

E-mail Nyomtatás PDF
Idős, láthatóan rossz egészségi állapot-
ban lévő néni lép be az üresen kongó gyógyszertárba. Odatipeg a pulthoz, ahol egy hozzáértő szakember benyomását keltő középkorú gyógyszerésznő fogadja a szerény öltözékű, tipikus kisnyugdíjas benyomását keltő asszonyt.
Módosítás: ( 2008. március 22. szombat, 09:14 ) Bővebben...
 

Mi, és az a bizonyos józan ész

E-mail Nyomtatás PDF
Az MSZP egész oldalas, plakátszerű hirdetést tett közzé a Népszabadságban, melyben emelkedett, ünnepi hangon oktatja ki a kellően korlátozott fantáziájú, vagy funkcionális analfabéta olvasót, hogy a gyurcsányi reformprogram agresszív rombolása valójában a nemzeti jövő építésével azonos, hogy az országot működésképtelenné tevő pénzügyi megvonások valójában a lehetőségek kiterjesztései, hogy a szerzett jogok semmibevétele valójában teremtő modernizálás, hogy a kirablásom valójában a gyarapodásom mutatója, következésképpen: a Fidesz tavaszra tervezett népszavazásán kétely (és gondolkodás) nélkül álljon ki a hirdetés olvasója Veres János pénzügyi, Horváth Ágnes - (akit az utca istenadta népe szeretetének jeleként Mengelicének becéz) - kórházi és Hiller István oktatási reformámokfutása mellett.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség