Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 27, hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Vona Gábor nemi identitása

E-mail Nyomtatás

Vona Gábor úgy viselkedik, mint egy hisztérika. Azt tőle magától tudjuk, milyen sokat ad a szépségére. Kozmetikushoz jár, ha szemöldöke nem elég tetszetősen kunkorodik, kiszedeti, lehet tetoválással is egyengetteti; a nők szokták kérni, ha megunták a régi ívét. Eredetileg szemüveges lenne, de úgy gondolja, szebb a tekintete, ha kontaktlencse mögül villog. Fényesebb. Tetoválást varrat magára, talán piercinget is hord. A haján annyi zselé van, mint Conchitáén. A felszólalásait - párttársai információja szerint - tükör előtt próbálgatja. Ha nem elég előnyös képet jelentetnek meg róla, patáliát csap. Két deka súlyfelesleget sem tűr meg magán, naponta többször mérlegre áll, azonnal fogyókúrába kezd, konditerembe rohan. Kinek akar tetszeni? A hites házastársának biztosan nem, hiszen őt, szegényt számtalanszor megcsalta. Terry Black egy transzvesztita, úgy emlékszik, a múltban neki volt valamiféle kalandja Vona Gáborral, amit Vona előbb tagadott, azután jött a freudi elszólás, hogy a homoszexuálisok által szinte kisajátított jelzőt bírta használni (ld. PRIDE, a meleg büszkeség napja), mikor magát büszke heteroszexuálisként jellemezte. (Kell még valamit mondanunk, Ildikó? Tolakodik elő a tervezett technikai koalíciós társ, Gy. F kérdése.)

Azt is tudja róla ország, világ, hogy politikailag állhatatlan természetű. Nem hűséges. Az őt korábban segítőket elűzte már, egyszer ilyen eszmét vall, másszor olyat. Sima köpönyegforgató vagy báb, vagy a rossz vére hajtja, vagy együtt az egész okozza a konfliktust, hogy nála mindent megelőz a változatosság iránti vágy.  Furcsán viselkedett az országgyűlés nyitónapján.

Az ugyebár kampányfogás, hogy Orbánt támadja, mert szeretne vele egyenrangúnak feltűnni. Csodálja és féli is egyben, a lelkében dúló vihar és Freud mester, mindig megtréfálja. Most is ez történt: napirend előtti felszólalásában azzal vádolta a miniszterelnököt, hogy a főpolgármester „szoknyája mögé bújik” olimpiaügyben.

Orbán ténymegállapítása robbant, Vonát levegőnek nézve csupán annyit mondott a Jobbik elnökének: „Nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni."

Fergeteges röhögés hullámzott át az üléstermen.  Talált, Vona elsüllyedt.

Már mint Dulifuli kisasszony dugta ki a fejét a hullámokból, azonnal a Házbizottság összehívását követelte, megvitatni a tényt, lássuk, ki is bújik más férfiak szoknyája mögé.

Kövér László házelnök komótosan simított egyet a bajszán, majd imígyen válaszolt: Rendben, vitassuk meg! Ha Önöknek Vona Gábor nemi identitásának a megtárgyalása politikai értelemben előnyös, akkor én nem leszek ennek akadálya - mondta, mire a közhülyék elkussoltak, Dulifuli főtt magában, az irányítójától kapott egy tockost és egy tanácsot: Facebook! És úgy is lett.

 

czyla

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség