Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 27, hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Csurka István: A helyzet annyira megváltozott, hogy a magyarságot balról – a gyurcsányi nyolc év után – már nem lehet bekeríteni.

E-mail Nyomtatás

Csurka István: A helyzet annyira megváltozott, hogy a magyarságot balról – a gyurcsányi nyolc év után – már nem lehet bekeríteni. A magyarságot már csak jobbról, a nyomasztó, általuk előállított nyomorkérdés felől lehet bekeríteni.

 

Az egész hajszálpontosan az 56 utáni kádári képlet, hozzákeverve jó adag erős talmudizmus. Vona Gábor, Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Mesterházy, Bokros Lajos stb. egy alomba tartoznak. A veszély nagy, mert az új pártokba, mint egyetlen közös gulyáskondérba mindent beleaprítottak, ami régebben MSZP-sen, SZDSZ-esen és MSZMP-sen felelőtlen és nagyszájú volt. Azt kell megérteni, hogy mivel az MSZP annyira megbukott, hogy már feltölteni sem lehet, a menekülés számukra csak új alakzatok segítségével, új pártokkal lehetséges, amelyeknek nincs és nem is kell hosszabb távú fennmaradás, amelyet nem a múltbeli hitelesség és önazonosság támaszt alá, mivel mindig csak egy választásra kellenek: megakadályozni a magyar győzelmet.

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség