Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 27, hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Märle Tamás: NE BÁNTSD A MAGYART!

E-mail Nyomtatás

Miközben milliók és milliók kelnek útra, hogy új hazát foglaljanak maguknak, Brüsszel pedig ebben a helyzetben azon vitatkozik, hogy hány sebességes legyen Európa, addig az európai liberális média – élen az Indexszel – azzal foglalkozik, hogy valóban kegyetlenkednek-e a magyar rendőrök a bevándorlókkal. Az internetes hírportál munkatársai lementek forgatni a magyar–szerb határra, aztán közzétettek egy öt perces anyagot, amelyben kizárólag kikockázott arcú migránsok beszélnek gumibotos verésről, telefonjaik összetöréséről, kutyaharapásokról, fojtogatásokról. Bizonyíték sehol, ahogy a másik oldalt sem hallgatták meg.

Magukról, az elhangzottakról érdemes elolvasni egy szakmailag igen csak elismert orvos sorait, aki az alábbiakat írta közösségi oldalán:

Vajon hogyan keveredett a férfi menekültek közé egy angolul tökéletesen beszélő, szintén menekültnek mondott – eltört kezű – nő, aki ilyen plasztikusan tudja ecsetelni a magyar rendőri brutalitás gusztustalan részleteit? Extra mázlija van a riport készítőinek vagy esetleg valami másról lehet szó? Tolmács? De akkor miért van kitakarva a feje? És két vakkantást hogyan fordít 5 mondatban angolra? Vagy nem szinkronfordít, hanem előzetesen már kitájékozódta magát? OK. Ez simán lehetséges. Ellenben, ami a kutyaharapást illeti, a heg, amit mutogat a combján a férfi, hát az egy több éves heg, méghozzá per primam gyógyult, vagyis hacsak a kutyánál nem volt steril szike és prémium minőségű plasztikai sebészeti varrófonal, amivel tovafutó varratot készített, akkor ez például tuti, hogy kamu.

A mese egyébként legtöbbször úgy kezdődik, hogy a bevándorlók illegálisan(!) átlépték a magyar határt, és utána találkoztak rendőreinkkel. Arról már nem szólnak ezek a bevándorlók, hogy a szaúdi határon miért nem próbálkoztak? Vagy ugyan miért nem a szabadság hazájába, az Egyesült Államokba akarnak bejutni? Nem szólnak, mert ott csak egyszer próbálkozhatnának. Először és utoljára. Ott nem a telefonjaikat törnék össze, hanem azonnal golyót kapnának.

Persze az Index ezzel nem foglalkozik, mint ahogy arra sem kapták fel a fejüket, amikor ugyanezek konkrétan megostromolták a röszkei határt, Budapesten verték a balhét vagy a határ túloldalán, a Horgos környéki tanyákon garázdálkodtak.

Nekik elég, hogy a MAGYAR rendőrt bemocskolják. Azt, aki ezektől és a Németországban vagy Franciaországban lejátszódott eseményektől megvéd bennünket. Aki nem éppen luxuskörülmények között van elszállásolva, mégis minden nap helytáll. Akinek a fizetése meg sem közelíti azokét, akik propagandaanyagot forgattak Magyarország ellen, mégis megértette Kölcsey Ferenc üzenetét: A HAZA MINDEN ELŐTT.

 

(Megjelent a Magyar Fórum március 16-ai számában.)

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség