Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. július 27, szombat, Olga és Liliána napja van. Holnap Szabolcs és Alina napja lesz.

Nyilvános internetes naplót indított az izraeli belbiztonsági szolgálat négy ügynöke

E-mail Nyomtatás
Az izraeli belbiztonsági szolgálat, a Sin Bét négy ügynöke internetes naplót indított, amelyben elmesélik, hogy hogyan szervezték be őket, milyen munkát végeznek és válaszolnak az olvasók kéréseire is. A vállalkozás célja, hogy minél több olvasót csábítson Sin Bét oldalára és kedvet csináljon ahhoz, hogy ott munkát vállaljanak.Mind a négy ügynök név nélkül nyilatkozott, annyi azonban kiderült róluk, hogy egyikük nő. Cset ügynök azt mondja, azért csatlakozott a szolgálathoz, mert jobb életkörülményeket ígértek neki, mint amit korábbi munkahelye biztosított számára. A nő elmeséli, hogy munkájának bizonyos részeit még a férjével sem oszthatja meg.

Aleph ügynök megpróbál eloszlatni néhány mítoszt. "Nem dolgozunk a pincében, nincs egész nap fülhallgató a fülünkben, nem kapunk kék villogót autóinkhoz és ugyanúgy ülünk a dugóban, mint bárki más" - írja.

Az internetes blogok célja, akárcsak a Sin Bét két éve indított toborzóhonlapjának, hogy minél több embert vonzzon a belbiztonsági szolgálathoz. A Sín Bet egy a BBC-nek nyilatkozó hivatalnoka szerint meg akarják mutatni az embereknek, hogy az ügynökség nemcsak terrorelhárítással foglalkozik a palesztin területeken. A hivatalnok szerint nagy örömmel fogadták, hogy az emberek kíváncsiak az ügynökök munkájára, a fizetésre, de még arra is, hogy mit esznek.
 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség