Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 18, szombat, Erik és Alexandra napja van. Holnap Ivó és Milán napja lesz.

Interjú



Rendőri brutalitás itthon és a Felvidéken

E-mail Nyomtatás PDF

Magyar szurkolókat vertek november 1-jén szlovák rohamrendőrök a csallóközi Dunaszerdahelyen rendezett DAC-Slovan futballmérkőzésen. A részben azonosító nélküli rendőrök támadása során egy magyar drukker életveszélyesen, félszáz pedig könnyebben megsérült. A történelem megismételte önmagát, tizenhat év után ismét magyar szurkolókra rontottak a szlovák rendőrök, kommandósok. 1992. szeptember 16-án a Slovan Bratislava - Ferencváros BEK-mérkőzésre érkezett Fradi- szurkolókat agyba-főbe verték. Akkor, bár mindenki látta a felvételeket, az UEFA mind a két csapatot megbüntette 15-15 ezer svájci frankra.
Módosítás: ( 2008. november 09. vasárnap, 08:05 ) Bővebben...
 

Európában a magyar munkás a legkifosztottabb

E-mail Nyomtatás PDF

Gyurcsány Ferenc 12 pontos intézkedéscsomagot javasolt az ellenzéki pártoknak a pénzügyi válság miatt. A kisebbségi kormány miniszterelnöke befagyasztaná a béreket, elhalasztaná az adócsökkentést, elfogadná a költségvetési plafont és a költségvetési tanács megalakítását, továbbá felfüggesztené az Új Tulajdonosi Programot. A kormányfő azt kérte a társadalmi partnerektől, hogy szüneteltessék a 2009-re vonatkozó bértárgyalásokat, és jövő júniusig ne is tárgyalják újra a kérdést. A kormány lépéseinek szakszervezeti fogadtatásáról Palkovics Imrét, a Munkástanácsok elnökét kérdeztük.
Bővebben...
 

Román orvosokkal töltik fel az egri kórházat?

E-mail Nyomtatás PDF

Lassan egy éve vívják harcukat az Egri Markoth Ferenc Kórház dolgozói a Heves Megyei Önkormányzatnál törvénytelen pályázaton nyertes, a kórház működtetésének jogát megszerző HospInvest Zrt. ellen. A jelenlegi helyzetről Hegyaljai Juditot, az Egészségügyi és Szociális Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (EDDSZ) helyi vezetőjét kérdeztük.
Bővebben...
 

Országos tűzoltósztrájk fenyeget

E-mail Nyomtatás PDF

A sztrájkba lépést fontolgatják a tűzoltók, miután  kiderült: a kormány nem tervezi pótlékuk rendezését. Hócza György, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének ügyvivője nyilatkozott a Magyar Fórumnak.
- Miért maradtak ki a költségvetésből a tűzoltók?
Bővebben...
 

Tizenötmillió magyar összetartozásának televíziója

E-mail Nyomtatás PDF

Interjú Cselényi Lászlóval, a Duna Tv elnökével
- Elnök úr, gratulálok. Minek tulajdonítja sikerét?
- Köszönöm. A Duna Televíziónak fennállása óta talán soha nem volt ennél jobb a reputációja. Egy szeretett televízióvá vált, és ez nem csak az én állításom. A határon túl járva a vidéket, vagy megkérdezve a hazai értelmiségieket, egytől  egyig a szeretet hangján beszélnek a Duna Televízióról. A Duna Tv-t egy fontos családtagnak tekintik. Valószínűleg a közvélemény nyomása és a közönség Duna Tv felé áradó rokonszenve komolyan befolyásolta a döntéshozókat, ez esetben a kuratóriumot.
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség