Interjú



Az összefogás eredménye

E-mail Nyomtatás PDF
Magyar Fórum: Képviselő úr, hogyan értékelik a népszavazás végeredményét?

Dr. Balsai István: Nem volt még 1990 óta ilyen magas részvétel népszavazáson, beleértve a kormány által kezdeményezett NATO-, illetve EU-csatlakozással kapcsolatos referendumot is. Ez a népszavazás egy új, eddig még nem gyakorolt választási formát valósított meg, hiszen a kormány politikája fölött félidőben mondott véleményt a nép.
Módosítás: ( 2008. április 05. szombat, 06:43 ) Bővebben...
 

Kórházprivatizáció-disznó döntés született

E-mail Nyomtatás PDF
A HospInvest Zrt. nyerte el az egri Markhot Ferenc Kórház üzemeltetési jogát. A megyei közgyűlés 21 igen és 19 nem szavazattal döntött a négy és fél órás vita végén. A határozat után a demonstrálók egy élő kismalacot tettek a közgyűlés elnökének asztalára, mondván, disznó döntés született. Eger városa is átvette volna a kórház működtetését, de ezt a közgyűlés leszavazta. Maradt két pályázat, a debreceni egyetemi kórházé, valamint a HospInvest Zrt.-é.
Bővebben...
 

Egy zenei polihisztor - Esztergomból

E-mail Nyomtatás PDF
Vereckei Attila zenész, kórusvezető, zenepedagógus 1965-ben született Dorogon. 1983-ban érettségizett az esztergomi Dobó Katalin Gimnáziumban. 1986-ban végezte el az Esztergomi Tanítóképző Főiskolát. Másoddiplomáját, ének-zene szakos tanári oklevelet az egri Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán 1990-ben kapta meg. 2006-ban a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szerezte harmadik diplomáját, mint drámapedagógus. 2007-ben pedig szakvizsgát is tett. Itt azóta óraadóként is dolgozik. 1986 és 1988 között a dorogi Dózsa György Általános Iskolában, 1989. február 1-jétől az esztergomi József Attila Általános Iskolában, 2005 óta a Szatmári Irgalmas Nővérek Rendje által működtetett Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskolában, a mai napig tanít. 1990 szeptemberétől 8 évig volt óraadóként az esztergomi Temesvári Pelbárt Ferences Gimnázium énektanára és kamarakórusának vezetője.1998 szeptembere óta a már említett esztergomi Árpád-házi Szent Erzsébet Középiskolában is ellátta az énektanári teendőket és a kórusvezetést.
Bővebben...
 

Az MSZP képviselője nem támogatja a vizitdíjat, a kórházi napidíjat és a tandíjat

E-mail Nyomtatás PDF
Dr. Karsai József az MSZP országgyűlési képviselője
Bővebben...
 

A Csincsa partjától a Kossuth-díjig

E-mail Nyomtatás PDF

Szabó Gyula Kossuth- és Jászai- díjas, Kiváló és Érdemes Művész, A Nemzet Színésze

Módosítás: ( 2008. március 22. szombat, 07:55 ) Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség