Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Átkaroló hadmozdulattal akarja megsemmisíteni nem is annyira magát az ellenállást, mint inkább a felelős gondolkodást és a magyar öntudatot a rendszer és azon felül is különösen a kormány. Az átkaroló hadsereg egyik szárnya a szórakoztatás, a látványosságok és parádék, a Sziget-fesztivál és a mindegyik alatt terjesztett kábítószer, a másik a Szlovákiában rendezett magyarverések felfújása és Gyurcsány hősi kiállása a magyarok védelmében.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Gyurcsány Ferenc nagyon határozottan, ahogy az egy bolsevikhoz illik, újabb bizottságot alakított. A Konvergencia Bizottság és az Államháztartási Reform Bizottság, valamint a Wallis Rt. keretében létesült Bajnai Gordon bizottság mellé most felállt „Az augusztus 20-i tűzijáték le nem fújásának felelősségét vizsgáló bizottság”, amelynek vezetője természetesen az a Szilvásy György, aki mint kancelláriaminiszter egy személyben volt felelős a tűzijátékért, alelnöke pedig nyilván az a Demszky Gábor főpolgármester lesz, aki másodrendűen, mint Budapest katasztrófavédelmének főparancsnoka, felelősíthető. Nagy, kiterjedt, alapos, de ezúttal gyors vizsgálatnak nézünk elébe.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
A „hatalomgazdaság” fogalma megalkotójának, a kitűnő közgazdának, aki az aktuális gazdasági kérdéseket is filozófiai és történeti összefüggésekbe ágyazva tárgyalja, Bogár Lászlónak, a „Magyarország és a globalizáció” című könyvében a sok találó és hosszú távon is érvényes megállapítás mellett van egy meghökkentő következtetése. Az évtizedek óta folyó kontraszelekciónak egyenes, úgyszólván kikerülhetetlen következménye a globális elit mai züllött állapota, s idehaza maga a Gyurcsány-kormány.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Folytatva a múlt héten megkezdett gondolatmenetet, meg kell határozni az elégedetlenségi mozgalom és az új rendszerváltás célkitűzéseit, alapköveteléseit. Világos, hogy aki nem vaklármát, értelmetlenségbe fulladó rombolást akar – márpedig mi nem azt akarunk –, aki valamilyen céllal megy ki a közterekre, vagy aki tiszta, nemzeti érdekű célok érdekében igyekszik rávenni a hatalomban bent ülô képviselôit a változások szószólójának, levezetôjének, vagyis aki tiszta magyar forradalmat akar, annak mindenekelôtt eszméinek és újjászervezô akaratának kell lennie.
Bővebben...
 

Sümegi beszéd- Változás előt

E-mail Nyomtatás
Kedves Magyar Testvéreim!
A honfoglalás 1110. évfordulóját ünnepeljük itt, a tíz éve felállított díszkút előtt. Egyúttal felköszöntjük a kútavatáskor örökbe fogadott s ma tízesztendős kislányunkat, Hóti Ágnest, aki majd közös alapítványi szándékunk szerint 2046-ban felbontja és a város múzeumába helyezi az alapító okmányt.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
A közelmúltban az SZDSZ és a kormány – elsősorban a nemzeti oldal bosszantása céljából – megszavazta a meddővé tételt már 18 éves korban engedélyező törvényt. Jól számított, a hazafias és keresztény szervezetek tiltakozásul az Alkotmánybírósághoz fordultak. Az orvosi kar is megszólalt és megvilágította a műtét értelmetlen és veszélyes voltát, visszafordíthatatlanságának etikai és egészségügyi következményeit.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Akkor hát ismét háború dúl a Közel-Keleten. Naptárunkra nézünk, esetleg óránkra, és megállapítjuk a kezdés időpontját. Ez egész olajozottan megy, megszokottan, megrendülés nélkül. Izrael háborút indított két elfogott katonájáért, és a világ félrenéz. Az arab vezetők vállukat vonogatják, Putyin orosz elnök közvetít, halványan céloz a térségben folyó többi háborúra, amelyek az olaj és a földgáz árának emelkedését okozzák, mossa kezeit, amely szintén véres. Nemsokára meghallgathatjuk Rumsfeld amerikai hadügyminiszter jelentését, amely szerint egyesített hadseregeink öszszehangolt csapásai alatt megtört a Hezbollah, tönkrevertük a libanoni szoldateszka erejét. Azt, amely egyébként két egészségügyi helikopterből állt.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Pácban voltam, nem volt témám erre a hétre. Botorul ugyanis már előre megírtam, hogy a hat szakszervezet összehan-golt tüntetésének nem lesz foganatja, és a kormány, amely a szervezésbe is belelógatta az ujját, nem fogja figyelembe venni. Más meg nem történt belföldön. A borzalmas szerencsétlenségeket leszámítva külföldön is csak annyi, hogy Zidan mellbefejelte az egyik olaszt, de senki nem tudja, mire fel, mit mondhatott neki a fickó, amitől is elvesztette az eszét.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Az Érdekegyeztető Tanácsban részt vevő hat szakszervezeti tömörülés július 8-ára demonstrációt hirdetett a Fehér Háznak becézett Képviselői Irodaház előtti szűk térre. A bejelentéssel kapcsolatban a MIÉP Elnöksége állásfoglalást bocsátott ki, amelyben mint látható, igen finoman fogalmazza meg fenntartásait, de ugyanakkor határozottan vázolja fel a szükséges teendőket. Végül is egy eltervezett megmozdulással kapcsolatban nehéz mást tenni. Kívánjuk a sikerét és aggódunk a bukása miatt. Sajnos látjuk benne a csalafintaságot is.
Bővebben...
 

Megmaradni

E-mail Nyomtatás
Gyurcsány Ferenc, Magyarország miniszterelnöke a következő kijelentéseket engedte meg magának az elmúlt héten: – hiba volt ötszázalékos áfa-könnyítést adni, hiba volt rózsaszínűre festeni a gazdasági égboltot, másrészt pedig most nyíltan be kell vallania, 2007-ben ötszázalékos – mások szerint nyolcat mondott – infláció várható, amelyet részben ők gerjesztenek, de ezt ugyancsak ők, ez a mai magyar kormány – ez a mostani ígéret – 2008-ban visszacsavarja háromszázalékosra. Ha nagyon enyhén és diplomatikusan akar az ember fogalmazni, a magyar kormányt és a fejét a komolyan vehetetlenség felhője lengi körül. Ha pontosan, akkor azt, hogy klinikai eset.
Bővebben...
 
További cikkeink...
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség