Visszakézből

Kuncsorgás

E-mail Nyomtatás


A Bajnai - kormány külügyminisztere hivatalbalépésekor rögvest utasította államtitkárai egyikét, hogy járjon ki számára diplomáciai úton fogadást Hillary Clinton őnagyságánál. Hillary Clinton határidőnaplója akkor már betelt, de az ügyintéző ígéretet kapott valamelyik kieső félóra betöltésére. Így is lőn, június 9-én az amerikai külügyminiszter fogadta a magyar ideiglenes, válságkezelő kormány külügyminiszterét. Az első közbenjárás tehát még nem volt megalázkodás. Itthon persze senki nem vette komolyan. A találkozón a külügy tájékoztatója szerint Balázs Péter megkérte az asszonyt, járna közbe a Fehér Házban Bajnai Gordon meghívása érdekében. Bajnai nagyon szeretne találkozni Obamával. No, ez már kuncsorgás volt. Nem is válaszoltak rá egyenesen.

Bővebben...
 

Mentelmi Ibolya

E-mail Nyomtatás

A bukófélben lévő káder a legszánalmasabb. Amikor veszi a hírt, hogy nyomon vannak ügye vizsgálói, először hallgat, bezárkózik, elbujkál. Nem veszi fel a telefont. Aztán, amikor mégiscsak ki kell mozdulnia rejtekéből, hogy esetleges megmentőivel és bűntársaival tárgyaljon, beleszalad az őt üldöző újságírókba, de merev arccal „no comment”-et mond. De a folyamatot nem lehet megállítani, mondani kell valamit. Dávid Ibolya, volt igazságügyi miniszter, nem túlságosan bölcsen, odanyilatkozott nagy szükségében, hogy az újságok tévednek, őt csak tanúként idézték be, ahhoz nem kell a mentelmi jog felfüggesztése. Ez a hír már csak néhány órácskát élt, neki is csak arra kellett, hogy addig hátha eszébe jut valami. Nem jutott semmi.
Az Országgyűlés elnöke bevágta a bazaltkövet a kirakatba: Ibolyát és Herényit kikérték, mert többrendbeli bűnök elkövetésével gyanúsítják őket. Erre aztán már nem maradt más kontra, csak hogy koncepciós perbe akarják belekeverni őket. S ez már a vég. A kádernő összeomlott.
Bővebben...
 

Elszólta magát Bajnai

E-mail Nyomtatás

A Magyar Fórumban már felvetettem: mit keres Bajnai Gordon, a válságkezeléssel megbízott, tehát csak meghatározott rövid időre kinevezett kormányfő Jeruzsálemben. Miért tesz úgy mintha teljes felhatalmazású, egész futamidőre megválasztott miniszterelnök volna? Miért írja le ezt az utóbbi időben szokássá vált tiszteletkört Jeruzsálem, Tel - Aviv, Budapest körül? Egyáltalán miért húznak kormányfőink rendszeresen, mint a vadlibák ebbe a kis államba, amely akkora sincs mint a Dunántúl? Persze, ez álkérdés. Izrael az USA főállama, a világ   legfőbb zsidó városa New York. A legnagyobb hatalom ebben az állítólagos szabadpiaci rendszerben. A pénz mindenhatóságánál fogva. De már csak a második  legfontosabb hely a világon. Peking után következik.
Bővebben...
 

Visszakézből

E-mail Nyomtatás


Ezen a címen tényekre, állításokra, hírekre válaszoló folyamot, lényegében internetes újságot indítunk. Célunk elsősorban a rengeteg hazugság leleplezése, a tények mögött a lényeg felmutatása a valódi, teljes magyar radikalizmus – a MIÉP – szellemében.

(Cs. I.)

                                                            

 

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség