Magyar Igazság és élet pártja

Ma 2024. május 27, hétfő, Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.

Hírek

Az egészségügyi reform valódi arca

E-mail Nyomtatás

Újsághír: Az életveszélyes állapotban lévő beteget nem tudták ellátni, mert az egyetlen megyei orvos, aki a speciális műtéthez ért, éppen szabadságon volt. Ezért a beteget száz kilométerre utaztatták el a lakóhelyéről életveszélyes állapotában.
A teljesítményvolumen-korlát
- Hát ez a híres egészségügyi reform, kérdezzük a Kincsem Rádióban dr. Kovács Lászlót, a MIÉP elnökhelyettesét, aki civilben neves bőrgyógyász, Hódmezővásárhelyen orvosigazgató.
Bővebben...
 

"Szájon váglak, te szemétláda!'

E-mail Nyomtatás


Kormányellenes tüntetőkre támadt a Fidesz mohácsi polgármestere

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy egy önmagát jobboldaliként feltüntető ügyvéd, Helmeczy László is megtalálható a Hír Tv két riporterének lejáratását célzó akció szervezői között. Ám a legmegdöbbentőbb tény az, hogy a Fidesz-szimpatizánsként számontartott  televízió hiteltelenítése érdekében szervezkedő Helmeczy korábban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei közgyűlés fideszes elnöke volt, és már akkor is szoros, baráti kapcsolatokat ápolt a szervezett bűnözéssel ezer szálon összefonódott szabolcsi szocialistákkal.

Bővebben...
 

A kisiskolák apostola

E-mail Nyomtatás

Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke a Kincsem Rádióban
- A magyarországi falvak, községek iskoláit védi, óvja,most, 2008-ban, amikor zűrzavar uralkodik minden területen.
- Egyrészt Klebelsberg mondata örök érvényű: az iskola akkor van jó helyen, ha a gyerek gyalog is el tud menni oda. Ezt kellene a törvénynek teljesítenie, ez lenne a kötelessége a magyar parlamentnek és minden önkormányzatnak, hogy megvédje az iskoláját, megtartsa, és tudomásul kell venni, hogy ha nem lakjuk be az országot, majd belakják mások, hiszen iskola, templom nélkül, a település előbb-utóbb szociális otthonná változik, és a végén pedig temető marad addig, míg ki nem szántják.
Bővebben...
 

Importált fortélyok

E-mail Nyomtatás

Jó hír a haza sorsáért aggódóknak, hogy a kormány mostantól 6,33 milliárd forintért népszerűsítheti uniós vidékfejlesztési programját az agrártárca egyik háttérintézménye révén. A Baja Ferenc vezette elektronikus kormányzati központ (ilyen is van) három évre szerződött komplex projektmenedzsment-tanácsadásra az Epomap Kft.-vel. Nagyon profi cég az Epomap, vezető tisztségviselője nemcsak a távol-keleti komplex életmód tudója, hanem a nemek közötti harmonikus kapcsolaté is. Két éve a női lélek rejtelmeiről jelent meg kötete.
Bővebben...
 

Pénz hiányában leállhat az ország első és leghatékonyabb mentőrobogója

E-mail Nyomtatás

Pénz hiányában leállhat a június elején a fővárosban szolgálatba állított mentőrobogó. A Főnix Mentőszolgálat által sikeresen üzemeltetett robogó működési költségeit finanszírozó szponzor ugyanis visszalépett. A mentőrobogóval dolgozó három ápoló most nem kap fizetést, pedig a sikeres munka miatt azt tervezik, hogy jövőre a budai oldalon is munkába állítanának egy ilyen járművet.
Bővebben...
 

A pénztelenség térdre kényszerítette a magyar sportot

E-mail Nyomtatás

Schmitt Pál szerint az általa jósolt 18 éremből hat már elveszett, de a pekingi olimpia második félidejében még szép eredményeket érhet el a jelenleg 4 ezüsttel és 1 bronzzal álló magyar csapat. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke úgy véli, hosszú távon az alulfinanszírozottság térdre kényszerítette a sportot.
Bővebben...
 

Előre hozott választásokat

E-mail Nyomtatás

Alulírott magyar állampolgár, követelem a tisztességtelen kormány azonnali lemondását és előre hozott választások kiírását. Ezt több millió honfitársammal együtt, akik a népszavazáson igennel válaszoltak, azért kívánom, mert látom és tudom, hogy ennek a kormánynak a fennmaradása mérhetetlen károkat okoz a magyar társadalomnak.

Töltse le az aláíróívet (pdf) és terjessze


Akik már áláírták 1.

Akik már aláírták 2.


 

Gyurcsányt támadja a MOB-sportigazgató

E-mail Nyomtatás


A miniszterelnök hiába szeretne aranyérmeket látni, ha az ő döntése nyomán szűnt meg a magyar sportirányítás, jelentette ki Kovács Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság sportigazgatója, a vívók korábbi szövetségi kapitánya. A magyar vívócsapat összesen egy bronzérmet szerzett, ilyen gyenge teljesítményt csak egyszer, még 1900-ban nyújtottunk a magyar vívók az újkori olimpiák történetében.

Bővebben...
 

Üzenetek Voltegyszerből

E-mail Nyomtatás


Megjelent a Magyar Fórumban- XX. évf. 32. szám, 2008. augusztus 07.

Teljesen mindegy, ki a honvédelmi miniszter ebben a kormányban, ugyanis a kisebbségben kormányzó társulatban mindegyik miniszter sikerember. Minden jó, amit csinálnak, minden szép, amit megígérnek, minden bejön, amit megjósolnak. Szekeres Imre inkább sorsüldözöttnek tűnik fel közöttük. Bankelnök, pártelnök, pénzkezelő szeretett volna lenni, és most a Mókus őrsnél alig jelentősebb honvédséget kell irányítania, rátermettséget és hozzáértést eljátszva. Nehéz dolog ez.

Bővebben...
 

Az előre hozott választás immár gazdasági kényszer

E-mail Nyomtatás

Tállai Andrást, az Orbán-kormány pénzügyminisztériumi politikai államtitkárát kérdezzük. Mit jelent az, hogy sorozatban a negyedik legnagyobb hitelminősítő intézet jelentése alapján is leminősítették Magyarországot?
Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség