Hírek

Csurka István: Dr. Utólag Visszaemlékezése

E-mail Nyomtatás

Mai ismereteim birtokában sem volnék képes megrajzolni, leírni egy-egy Bilderberg-értekezlet lefolyását, hangulatát, vitáját, beszédeit, vagy jelbeszédeit és azt sem tudom, hogy maguk az összejövetelek a fontosak, vagy a köztük eltelő időben a főemberek laza, esetleg kétoldalúan egyeztetett parancskiadásai. S ha ezzel én így vagyok, aki foglalkozom az üggyel, akinek fáj ez, és akarom is tudni az igazságot, mit mondjak a milliárdokról, akiknek halvány fogalmuk sincs a Bilderberg-csoportról és a világirányításról. Egy bizonyos: ez sokkal nagyobb bizonytalanság, mint hogy a Cion bölcseinek jegyzőkönyve hamisítvány-e vagy sem. Nem tudjuk, nem értjük, rejtély, ennélfogva el sem hisszük. Mit mond, aki erről beszél? Ez nekünk már a túlvilág, ahonnan nem jött vissza senki. Orfeusz megpróbálta, de hátranézett Euridikéjére. Miként folyik le egy-egy tanácskozás a csoport ülésén, s hogyan születik meg a határozat? Feltételezem, hogy a kormányokat valahogyan tájékoztatni kell, utasítani kell őket, vagy valamiképpen nyomást kell gyakorolni rájuk.

Bővebben...
 

Rapportra rendelte Botka a szocikat

E-mail Nyomtatás


Szegedi gondolat

Molnár Gyula és Molnár Zsolt között a különbség Puch László. Egy szoci forrásunk biztosra veszi, hogy a belső forrongásban az eszdéeszes holdudvar és a Gyurcsányisták egyaránt érdekeltek.  Puchra hivatkozva állítja, vitathatatlan, hogy a szocik régi dicsősége minimum késik. Ha őszig nem tér vissza, nem maradhatnak Botka üzelmei homályban.

Bővebben...
 

Lezsák: az Ösök Napja méltó lesz elődeinkhez és a jövőhöz is

E-mail Nyomtatás

IV. Ősök Napja Bugacon – augusztus 11-13.

Az Ősök Napja minden része, területe az egészséges kárpát-medencei jövőt szolgálja - közölte Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke, a térség országgyűlési képviselője a Duna Palotában augusztus 7-én tartott sajtótájékoztatón.

Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a legnagyobb történelemformáló őseink tiszteletére szervezett Ősök Napja, a nagyszabású hagyományőrző-ünnep Bugacon, augusztus11–12–13-án.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Még hogy nincs terrorveszély!

E-mail Nyomtatás

Az Europol közzétette a 2017-es jelentését a terrorizmusról. Néhány adat a meglepő jelentésből: 2016-ban 142 ember esett terrorcselekmény áldozatául Európában. A nagyszámú halott mellett 379-en sérültek meg az összesen 142 sikeres vagy sikertelen terrorcselekményben. Több mint ezer embert tartóztattak le terrorista cselekmények gyanújával és 580-at jogerősen elítéltek.

Bővebben...
 

Csurka István: Dr. Utólag Visszaemlékezése

E-mail Nyomtatás


SOROS –FÉLE VACSORÁZTATÁSI TECHNIKA

Ma már nem is nagyon értem, hogyan nem jöttem rá eszköz-emberi, kellék mivoltomra. Nyolcvanötben már futott a Pesti Színházban, pontosabban még futott, mert korábban írtam az Eredeti helyszín című darabom, amelyben az Aczél-féle vacsoráztatási technikát is megírtam. Aczél a hetvenes évek elejétől, régi ismeretségek révén és az asszonyoknak nyújtott kisebb beszerzési szívességekkel, vagyis az általa is teremtett hiánygazdaságba bevezetett elvtárs-szájú bőségszaruk segítségével beférkőzött Illyés Gyula, Németh László és időnként Déri Tibor otthonába és közös vacsorákon vett részt. Pontosabban rendeztetett magának. Ezeket aztán úgy tartotta és tartatta titokban, hogy azért a pártközpontban és a sajtó berkeiben terjedjen el a híre. Olykor a felvetett téma is kiszivárgott. Az asztaltársaság tagjaira vessen rossz fényt a vele vacsorázás, meg irigylést is váltson ki, főként a kommunista írókból, akikkel Aczél soha sem ült le vacsorázni. Ez is elterjedt. Ezeket a vacsoráztatásokat én a nevek említése nélkül megírtam, mert nekem se tetszett. De miért nem ismertem fel, hogy ugyanarról van szó itt a Margit utcai Margitkert vendéglőben is? Soros most engem vacsoráztat, meg a barátaimat. Egy másik nemzedék tagjait. Ennyire különbözik az író felismerő képessége a politikusnak készülő emberétől? Persze nem készültem én politikusnak akkor még, de írói éberségem már kint hagytam, lent a városban. Vagy tulajdonképpen csak azt nem vettem észre, hogy egy VIP személyként vagyok etetve, itatva? Akit majd felhasználnak valamire.

Bővebben...
 

Bergfahrt*

E-mail Nyomtatás

Álságos idealisták és gonosztevők álltak össze

Sem az embercsempészek közreműködésével egész Európát elárasztó, hazánkat átjáróházként használó migránshordáról, sem az önállóságunkat mindenestől felzabálni akaró idegen diktátum ránk erőszakolási szándékáról nem vesznek tudomást, sőt üdvözlik azt.

Ha nem tudnánk a választ régről, hosszan töprenghetnénk azon, miért van az, ha a magyar nemzettel valóban eggyé válni szándékozók, vagy – mint 1990-ben történt – legalább ilyen ígérettel fellépők kerülnek kormányra, előbújik teljes vértezetében a siserahad.

Bővebben...
 

Csorja Gergely: Mi magyar Magyarországot és európai Európát akarunk

E-mail Nyomtatás

A címben szereplő mondatot Orbán Viktor a nemzeti konzultáció eredményinek összegzésekor a Parlamentben elmondott beszédéből vettük. A kormányzati törekvés nemcsak beszédek szintjén, de a gyakorlatban is a címben megfogalmazott irányba mutat. A kormányzat magyar érdekű, Magyarország iránti elkötelezettsége mindig fontos. Láthattuk a Gyurcsány-időszakban, hogy mit eredményez, amikor a kormány mindent fontosabbnak tart annál, mint hogy Magyarországon elsősorban a magyar érdek érvényesüljön.

Bővebben...
 

Csurka István: JELKÉPEK EREJE

E-mail Nyomtatás

Született egy film, melynek legtöbbször előtűnő gyönyörű jelképe: Lobog a zászló és kivágatában a Korona mellett megjelennek a 301-es parcella kopjafái, fel-feltűnik a Duna, az Országház, átsugárzik a lelkünkbe minden, ami volt, s amink volt, s minden, ami még van, meg ami még lehet. Háború a nemzet ellen. Ez egy olyan háború, amelyben az egyik felet addig pacifikálják, amíg bele nem pusztul. Az őslakosok közül azokat, akikre nincs szükség, úgy kell elpusztítani, hogy az a világ előtt önpusztításnak látszódjék. Ha közös erővel véget vetünk az egyoldalú háborúnak, akkor a rendszerváltás után húsz évvel végre szabadok leszünk.

Bővebben...
 

RIKÁCSOLÓK

E-mail Nyomtatás

Abba lehetne hagyni ezt a bizonyíték nélküli, korrupció a kormányoldalon kezdetű rikácsolást, különösen azok részéről, akiket az európai csalás elleni hivatal sok százmilliós csaláson kapott, illetve 18 milliárd forint elkövetési értékben csalással, okirat-hamisítással, hatalommal való visszaéléssel meggyanúsított. Különös bája van annak, hogy éppen a börtönviseltek párttársai emlegetik Szent László törvényét, mely kézlevágással és szemkitolással büntette a tolvajokat. Hogyan festene a patkóban például kitolt félszemmel a zsúrpubi frakciója és a hiányzó kacsókkal kalimpáló szocliberális csapat Lacival és Fletóval, Gordonnal, Simonnal, Hagyóval, Demszkyvel? Brrrr.

Bővebben...
 

Zsák a foltját

E-mail Nyomtatás

Az egyik büdös bunkó radikális atlantistának vallja magát, s mint olyan börtönbe záratna ügyészeket, bírákat, konkrétan a legfőbb ügyészt és az Országos Bírói Hivatal elnökét – nem sokkal az után, hogy felröppent, esetleg megpróbálják azonosítani a bírói hatalomba befészkelődött Soros ügynököket. Ki mint él, úgy ítél, így nem meglepő az igazságszolgáltatás politikai célú felhasználásának szándéka a volt MSZP-s, jelenleg DK-s pártelnöktől. Pártjának közleményéből kiderül; ha 2018-ban hatalomra jutnak, saját embereiket kiengedik a börtönből, politikai ellenfeleiket viszont börtönbe küldik.

Bővebben...
 
JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

A nap kérdése

napja nem tudjuk, kik pénzelték a Jobbik EP-i választási kampányát.

Hírlevél

Hírlevél


HTML formátum?

Megjelent

Bocskai TV

Függetlenség